Analko ofera cel mai profesionist serviciu de taiere cu laser

0
125

Pentru ca materialele metalice sa poata fi prelucrate in vederea obtinerii produsului finit este necesar ca acestea sa treaca prin mai multe operatiuni. Taierea materialelor metalice este una dintre cele mai importante operatiuni tehnologice prin care trebuie sa treaca materialele metalice pentru ca acestea sa poata fi prelucrate mult mai usor. Pentru a obtine produsul finit dorit este necesar ca materialul metalic sa fie taiat exact la dimensiunile dorite si sa nu existe nici un fel de imperfectiune. Acest lucru inseamna ca trebuie sa apelezi la serviciile unei firme care ofera un serviciu de taiere profesionist si de inalta calitate.

Analko este una dintre cele mai respectate firme din industria taierii cu laser

Infintata in anul 1974, firma Analko ofera cele mai profesioniste servicii necesare prelucrarii materialelor metalice. Anodizarea a fost domeniul de activitate in care si-a inceput activitatea aceasta firma. Treptat, firma a inceput sa diversifice gama de servicii oferite prin oferirea de noi servicii. Taiere laser este unul dintre cele mai importante si accesate servicii oferite de catre aceasta firma. Debitare laser este un proces tehnologic extrem de important, rezultatul final depinzand de calitatea procesului de taiere cu laser. De acest detaliu sunt constienti si cei care lucreaza in cadrul Analko motiv pentru care ofera cel mai profesionist serviciu de taiere cu laser de pe piata. Profesionalimsul angajatilor, utilizarea celor mai performante echipamente dar si atentia la detalii sunt doar 3 dintre motivele pentru care Analko este una dintre cele mai respectate firme la nivel mondial.

Desfasurarea procesului de taiere cu laser

Taierea cu laser este cea mai performanta modalitate prin care o suprafata metalica poate fi taiata. Popularitatea acestui proces de taiere se datoreaza modului in care acesta are loc. Un fascicul de lumina este directionat cu ajutorul unei lentile catre suprafata care urmeaza sa fie taiata sau decupata. Taiera are loc datorita faptului ca fasciculul de lumina topeste suprafata care urmeaza sa fie taiata. Pentru a se putea crea conturul piesei care urmeaza sa fie taiata este utilizat un program CNC care face ca fasciculul de lumina sa se miste continuu. In momentul de fata, Analko ofera urmatoarele tipuri de taiere cu laser:

  • Taierea prin fuziune. Acest proces de taiere utilizeaza azot pentru indepartareaa materialului topit.
  • Taiere cu flacara. In cadrul acestui proces de taiere este utilizat oxigenul pentru indepartarea materialului topit. Oxigenul este propulsat in jet pentru a putea indeparta toate deseurile rezultate ca urmare a topirii materialului.
  • Taiere la distanta. Acest proces de taiere cu laser utilizeaza un fascicul laser cu o intensitate mult mai mare. Datorita acestui fapt se topeste materialul care rezulta din procesul de taiere a materialelor metalice.

Concluzii

Analko este una dintre cele mai respectate firme din industria prelucrarii materialelor metalice. Vopsirea in camp electrostatic, taiere laser, confectii metalice sau anodizarea sunt doar cateva dintre serviciile oferite la un nivel profesionist si pentru care aceasta firma este apreciata de catre parteneri europeni si mondiali. De asemenea, Analko este lider pe piata balcanica, titlu obtinut datorita serviciilor si produselor de inalta calitate oferite tuturor celor care apeleaza la aceasta firma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here