Genele false: ce trebuie sa stim despre ele

0
49

eeeeeeee

In fiecare zi avem grija si ne imbunatatim corpul cu produse, creme, lotiuni, parfumuri si, in special, acordam atentie fetei, alegand machiajul potrivit, incercand sa ne subliniem punctele forte si sa ascundem defectele. Orice femeie insa are mare incredere in privirea ei, mai ales pentru a seduce. Stim cat de transparenti pot fi ochii in fata emotiilor noastre si mai ales cand vine vorba de barbati care ne fac inima sa bata mai repede. Suntem foarte dornice sa ii imbunatatim prin machiaj folosind rimel, dermatograf, farduri pentru ochi si asa mai departe.

Si totusi, in ciuda nenumaratelor eforturi, simtim ca lipseste ceva pentru ca privirea noastra sa fie magnetica si anume gene lungi. O pereche draguta de genele lungi face aspectul nostru mai atragator, fara mult efort. Dar ce sa facem daca mama natura nu ne-a oferit acest instrument? Ce facem daca genele noastre sunt scurte si rare? Simplu!

Tendinta de a folosi extensii gene castiga teren de cativa ani. Este o tehnica care presupune prelungirea genelor prin lipirea unor gene false cu un lipici gene hipoalergenic. Astfel de extensii precum si tot ceea ce este necesar pentru aplicare lor veti gasi la Orzelowska Shop. Monika Orzelowska a deschis acest beauty shop pentru toate femeile care isi doresc gene false si pentru profesionistii care se ocupa de aplicarea lor. De fapt, Orzelowska ofera si cursuri celor care isi doresc initiere in aceasta arta.

Cum functioneaza aceste extensii?

In ceea ce priveste parul, in acest caz genele noastre naturale vor fi baza pe care vor fi lipite genele false, adesea folosind gene fir cu fir, cu o medie de 70-100 de gene per ochi. Exact! Atat de multe! Si toate una cate una! Genele sunt lipite de lungimea genelor in sine si nu de pleoapa. Adezivul se usuca ulterior relativ repede.

Numarul de gene false aplicabile depinde de cele naturale. Avand in vedere ca extensiile trebuie sa fie atasate la genele de baza, nu putem adauga mai multe decat avem deja.

In general, genele mai mult sau mai putin groase sunt alese pe baza celor naturale, pentru a nu crea un contrast excesiv si a nu ingreuna in ochi. Cum spuneam, acest adeziv gene este hipoalergenic, insa durata de viata a genelor false nu tine de adeziv ci de viata naturala a genelor noastre care pot sa cada saptamanal pentru a se regenera. Acest ciclu de viata se schimba de la o persoana la alta, astfel incat cele suficient de norocoase, carora genele le cad greu, vor apela mai rar la retusarea genelor.

Cat dureaza aplicarea extensiilor?

In general, aplicarea dureaza in medie doua ore. Desigur, vorbim despre o lucrare de extindere a tuturor genelor si nu a retusarilor. Lungimea genelor si forma vor fi initial decisa cu ajutorul esteticianului care va evalua starea genelor noastre.

Timp de 3 sau 4 saptamani, genele vor ramane intacte, in mod evident, incercand sa fiti atenta la modul in care aveti grija de ele. Atunci cand genele individuale cad si prin urmare sunt create spatii goale, putem continua cu retusarea, care consta doar in introducerea celor lipsa.

Ce contraindicatii exista?

In realitate nu exista contraindicatii speciale! Trebuie sa va bazati pe profesionisti din domeniu care utilizeaza materiale hipoalergenice si satisfac nevoile reale ale fiecarui ochi. Centrele de specialitate folosesc gene false usoare de matase in loc de cele sintetice grele, pentru a nu le suprasolicita pe cele naturale. Si, desigur, aceste gene sutn disponibile la Orzelowska.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here