Numar unic pentru servicii funerare non stop si de top

0
374

Vine o vreme cand viata incepe sa toarca nemilos din caierul vremii si perioadele lipsite de griji din vietile noastre dispar. Mai intai pierdem copilaria cu jocul si cu basmele ei cu tot, cu toti ai casei stand linistiti la masa, cu bunicii si parintii inca in putere, capabili sa ne poarte pe umerii lor.

Imi este dor de zilele in care abia asteptam sa vina iarna, fiindca stiam ca parintii sunt cei care fac focul si asigura caldura in noptile geroase, care ma invelesc cu plapuma pufoasa, iar singurele mele griji erau sa invat si sa ma dau cu sania.

Admiram peisajele hibernale ore intregi si imi placea sa mi se topeasca fulgii de zapada pe nas si pe obraji si sa mi se aseze in par.

Ce fericiti eram noi, copiii, cand din vazduh se prelungeau ca o binecuvantare pe pamant primii fulgi de nea!

Pe masura ce imbatranim insa incepem sa ne temem de iarna. Ne temem ca bunicii ninsi de viata sau parintii sa nu alunece si sa nu isi franga trupurile ca niste copaci cu putina seva in trunchiurile lor.

Cand bunicii incep sa mearga greoi prin curte stim ca noi suntem aceia care trebuie sa alegem firma potrivita de servicii funerare Codlea care sa le organizeze ultimul drum.

Poate ca in prezent la fiecare colt de strada au aparut astfel de firme, dar de dragul celor care ne spuneau povesti si ne purtau cu dragoste pe umeri, trebuie sa sunam la firmele de pompe funebre non stop Codlea, fiindca ziua aceea vine ca un hot.

Nu stim ora si data cand cei dragi inchid ochii pentru totdeauna si este randul nostru sa facem pentru ei ce au facut ei pentru bunicii si parintii lor.

In trecut, a fost mult mai greu si ei depuneau eforturi supraomenesti ca mortul sa fie spalat bine, imbracat in haine bune si asezat in sicriul care se facea pe comanda. In prezent, tot ce ai de facut este sa alegi cea mai buna firma care are personal profesionist si lucreaza cu suflet.

Este necesar acest numar de telefon, sa nu ai emotii, cand tristul eveniment va veni si sa nu te prinda complet descoperit.

Intri in panica vazand trupul lipsit de viata al celui drag si mainile cazand inerte pe langa trup. Stii ca decedatul trebuie sa fie pregatit cat mai repede si doresti ca trupul sau lipsit de aparare si de viata sa fie tratat cat mai bine posibil.

Angajatii de la firmele de pompe funebre din dispeceratul funerar national non stop 07Funerare se ocupa de fiecare caz in parte ca si cum ar fi apartinatori si doresc sa nu isi reproseze nimic, iar organizarea sa fie impecabila.

Sa nu te simti vinovat si sa nu crezi ca tu nu vei avea nimic de facut, fiindca alegi sicriul,  comanzi coroanele funerare, decizi ceea ce se pune in pachetelele cu mancare si ii primesti la capela pe cei veniti sa ii aduca un ultim omagiu defunctului.

Tu, prin prezenta ta, evoci memoria bunicului sau a parintelui care pleaca si traind drept si in lumina faci ca lauda si pomenirea lui sa fie vesnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here