Cum se citesc codurile pentru data anvelopelor? Importanta DOT

0
97

Ce inseamna numerele DOT pentru anvelope?

Aveti dificultati in citirea numarului DOT al anvelopelor dvs.? Doriti sa stiti cum sa cititi codurile datei anvelopelor? Daca ati pierdut bonul de achizitie, este posibil sa aveti dificultati in a cunoaste varsta exacta a anvelopelor dvs. Aceasta problema este obisnuita si puteti gasi solutia din anvelopele dvs.

Cum se citesc codurile pentru data anvelopelor?

Indiferent daca va finantati anvelopele sau le cumparati, este important sa intelegeti cum sa cititi codurile datei anvelopelor. Numerele sunt prezente numai pe anvelope. Trebuie doar sa stii cum sa le obtii. S-ar putea sa aveti dificultati in timp ce cititi coduri pe anvelope vechi.

Modalitati de a va obtine anvelopele Numarul DOT

Uita-te la toate laturile anvelopelor. Exista o gramada de numere si litere. Ar putea parea o bataie de cap. Dar acestea sunt informatii utile despre o anvelopa. Gasiti numarul care incepe cu DOT si urmat de zece pana la douasprezece serii. Acest cod va dezvalui o multime de lucruri despre anvelopele dvs. Veti cunoaste dimensiunea anvelopei, anul si locul de fabricatie cu codul unic al producatorului.

Anvelope de vara fabricate 2000 si dupa

Amintiti-va ca ultimele patru cifre ale codului sunt data la care a fost fabricata anvelopa. Puteti verifica primele doua cifre ale codului DOT pentru a cunoaste anul de fabricatie. Ultimele doua cifre vor dezvalui anul de fabricatie. De exemplu, cand a fost scris in 0203, anul de fabricatie a fost 2003. Dar este putin dificil sa stim anul de fabricatie al anvelopelor fabricate inainte de 2000.

Anvelope fabricate inainte de 2000

Trebuie sa verificati ultimele trei cifre ale codului DOT. Verificati primele doua cifre pentru a cunoaste saptamana. De exemplu, cand ultimele trei cifre citeau 022, ar trebui sa intelegeti ca anvelopa a fost fabricata in a doua saptamana a acelui an.

Ce zici de numerele DOT incomplete?

Numerele DOT incomplete inseamna ca reglementarile DOT actuale cer ca numarul complet sa fie scris doar pe un perete lateral.

Citirea numerelor de anvelope DOT

Acum stii cum sa citesti codurile datei anvelopelor. Puteti verifica pur si simplu peretii laterali ai anvelopelor pentru a evita orice confuzie suplimentara. De asemenea, nu pierdeti niciodata chitanta de cumparare. Daca faceti acest lucru, este posibil sa nu obtineti avantajele garantiei. Asadar, pastrati chitantele intr-un loc sigur si evitati orice confuzie verificand codul DOT. Fie ca sunteti interesat sa aflati despre alinierea rotilor sau mai multe despre numerele DOT, profesionistii nostri de la Velopa va pot raspunde la intrebari.

Avantajul este ca acum puteti achizitiona anvelope online, cu ajutorul magazinului online Velopa, iar livrarea este gratuita. Mai mult decat atat veti beneficia de consultanta gratuita si o gama variata de anvelope

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here