De ce ai nevoie pentru a deveni lider Avon

0
72
antica studio

Pentru a deveni lider Avon ai nevoie de un anumit numar de reprezentanti Avon. Cu cat volumul de vanzari al grupului de reprezentanti Avon este mai mare, cu atat comisionul este mai mare. Compania Avon tine la profesionalismul personalului sau, astfel incat, in mod constant face cursuri de formare si cursuri de educatie pentru lideri. Exista, de asemenea, programe de stimulare si bonusuri pentru liderii de succes, castigatorii primind premii valoroase. Daca esti o persoana ambitioasa si antreprenoriala, gata sa inveti de unul singur, sa creezi si sa iti dezvolti grupul de reprezentanti Avon, sa ii antrenezi pentru a oferi servicii de calitate clientilor, atunci devin-o lider Avon.

Activitatea liderului Avon

Acesta este liderul echipei de reprezentanti de vanzari. Liderul recruteaza frecvent reprezentanti Avon in grupul sau, ii antreneaza pentru a face regulat comenzi si gestioneaza echipa. Cu cat exista mai multi reprezentanti in grupul unui lider Avon, cu atat venitul este mai mare. Exista programe speciale, dupa care coordonatorul primeste un venit garantat in primul an de cooperare. De asemenea, liderul Avon poate participa la programe de stimulare si poate primi bonusuri suplimentare pentru cresterea si dezvoltarea reprezentantilor din grupul sau, indeplinind conditii speciale. O alta sursa de venit sunt vanzarile personale, putand obtine pana la 31% din venituri.

Cresterea in cariera

Cresterea in cariera este un avantaj placut al colaborarii cu compania de produse cosmetice Avon. Plecand astazi ca reprezentant, maine poti deveni lider Avon. Acesta este un specialist intr-un profil larg, cu cunostinte despre gama de produse din catalog si experienta personala in utilizarea produsului. In plus, acest angajat este un indrumator si guru al Reprezentantilor Avon, care sunt recrutati independent pentru vanzarea produselor, oferind toate informatiile necesare si sprijin pentru atingerea obiectivelor.

Cheia succesului

Cheia succesului oricarui lider este implicarea in locul lui de munca. Primul pas catre victorie este interesul si participarea la webinarii, prelegeri, cursuri si alte clase sustinute de companie, pentru a insufla calitati de succes. Liderul genereaza rapoarte pentru reprezentantii Avon si pentru perioada de comenzi si vanzari, rezuma rezultatele, foloseste un filtru pentru a afla o situatie specifica.

Orice guru are propriul sau asistent – Managerul, care ii notifica prompt noile promotii, locuri, oportunitati, a caror implementare va creste nivelul de indemanare si va creste veniturile. Sa ai succes cu Avon este foarte usor si simplu, este asociat cu o structura elaborata, platforma si livrare.

Pot deveni lider Avon?

Postul vacant de lider Avon este disponibil pentru reinregistrare, dar sub rezerva mai multor nuante:

  • inregistrarea anterioara este anulata la cererea clientului;
  • nu exista nicio datorie restanta de la prima inregistrare;
  • nu exista alte motive pentru care compania sa poata accepta o cooperare inacceptabila.

Avon nu refuza clientii fara un motiv intemeiat si, daca mentoratul repetat este o noua incercare de a incepe o afacere pe baza unei companii reale, atunci nu va exista rezistenta din partea acesteia din urma. Persoana reala informeaza liderii despre actualizarile viitoare, oferte speciale, promotii si alte programe de stimulare. Responsabilitatea liderului Avon nu permite neglijarea muncii, si prin urmare, doar persoanele calificate cu experienta de munca extinsa, ajung la acest nivel.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here