Cum sa alegi semineul perfect pentru exterior? Iata cateva sfaturi

0
47

Atunci cand vine iarna, avem nevoie de caldura si de un loc in care sa ne putem adaposti. Multi dintre noi iubim iarna, dar poate ca nu iubim frigul. Pentru momentele frumoase din iarna, petrecute langa persoana iubita, alaturi de o ciocolata calda, s-au inventat semineele exterioare. Fie ca vorbim despre seminee exterior sau interior, acestea emana caldura de care are nevoie corpul nostru la acele temperaturi scazute.

Cine s-ar fi gandit ca de la o simpla soba pe care au folosit-o bunicii, se poate ajunge la seminee cu un foc adevarat, pe care le poti aprinde atunci cand doresti, sau seminee cu foc artificial pe care le poti aprinde dintr-un buton? Aceste seminee exterioare sunt solutia perfecta si pentru anotimpurile mai putin friguroase, dar cu seri reci. Sunt concepute pentru serile racoroase in care te odihnesti cu prietenii afara sub cerul liber.

Care sunt cele mai BIO seminee exterioare?

Semineele pentru exterior pot fi pe bio etanol, peleti sau pe gaz. Acestea nu necesita cos de fum ca o soba si putem afirma ca design-ul este unul modern si de o eleganta rafinata. Unele seminee sunt alimente cu gaz lichefiat, cu butelii mascate in partea inferioara. Partea benefica este ca acestea nu emana miros si nu fac zgomot. Nu sunt periculoase si pot functiona pana la 24 de ore la putere maxima.

In cazul in care acesta nu este folosit la maximum, el poate functiona pana la 30 de ore. Semineele exterioare sunt construite din otel si prevazute cu sticla termorezistenta in partea de sus. Este o atractie pentru prieteni in clipele friguroase din miezul serii. Arderea unei flacari adevarate ne ofera o atmosfera de siguranta si implinire. Aceste modele de seminee pot fi dotate cu telecomanda pentru un control la distanta.

Care sunt beneficiile unui semineu exterior?

Nimic nu este imposibil in zilele de astazi. Exista o gama larga de modele de seminee exterior decorative. Acestea sunt perfecte pentru o seara cu prietenii in natura sau cu baietii la un meci de fotbal. Semineele pe baza de bio etanol ard cu o flacara adevarata. Acestea au un rezervor special, unde se poate pune gel ecologic pentru intretinerea focului. Sunt foarte usor de folosit si de intretinut.

Sunt diversificate in diverse modele si culori si sunt perfecte pentru mediul exterior. Se pot aseza pe o masa sau langa terasa. Acestea nu emana fum si nici miros, insa le poti simti prezenta prin caldura pe care o emana. Pe langa toate aceste beneficii, dorim sa amintim ca sunt usor de mutat si de transportat si nu sunt fixe. Acestea se pot deplasa oricand si oriunde ai nevoie, deoarece nu necesita un montaj complicat.

De ce sa alegi un semineu exterior?

Biosemineele Echo sunt unele dintre cele mai elegante seminee, cu un design aparte, care sunt atat de mici incat pot fi amplasate pe masa sau chiar pe jos. Semineele decorative pe bioetanol se pot incastra intr-un perete pe terasa si se vad superb seara, dar si ziua. Acestea se pot comanda in diverse culori. Biosemineele mobile sunt foarte mici si sunt usor de depozitat si chiar de mutat.

Aceste modele de seminee foarte mici sunt aproape invizibile, deoarece sunt dotate cu pereti de sticla complet transparenti, si se poate observa doar flacara. Se pot integra usor in orice loc exterior si se pot comanda pe mai multe culori. Seminee-Expert.ro iti prezinta o gama diversificata de seminee: www.seminee-expert.ro/ exterioare. Este o firma cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul sculpturilor rustice, care te va ajuta sa alegi cele mai bune variante pentru tine.

 

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Tel/Fax: 0721280587/+40318169286

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here