De ce sa alegi o casa prefabricata

0
461

Alegerea unei case prefabricate inseamna, in ceea ce priveste bonusul, posibilitatea de a demola si reconstrui prin primirea unui credit fiscal care acopera integral costul constructiei, dar mobilierul si accesoriile de baie care nu sunt incluse in demolarea prefabricata superbonus trebuie sa fie excluse din aceasta acoperire. Deci, o casa prefabricata nu numai ca are avantajul costului zero, dar are si avantajul reconstructiei rapide, ceea ce inseamna, fara indoiala, mai putina bataie de cap pentru proprietar, care va putea intra in posesia ei intr-un timp foarte scurt, costuri mai mici ale chiriei. a oricarui local in care locuieste in timp ce casa este demolata si reconstruita.

Dar sa vedem un exemplu practic. Pentru proprietarul unei ruine, solutia casei prefabricate este un adevarat plus. De fapt, nu numai ca poate elimina ruina, dar poate construi in locul sau o casa noua, moderna, eficienta, realizata in intregime din lemn, deci cu cel mai mic impact asupra mediului si cu cele mai inalte standarde de eco-durabilitate din clasa energetica A + , un avantaj real.

De unde puteti cumpara o casa prefabricata

Astazi exista multe companii care s-au adaptat la acest mod modern si inovator de construire a caselor. Obiectivul companiei este de a rasturna regulile din sectorul constructiilor prefabricate prin proiecte care sunt accesibile, tot din punct de vedere al costurilor si cu un impact absolut scazut asupra mediului. Un alt punct forte este prezenta echipei de instalare la fata locului pentru a ajuta clientul in pregatirea site-ului. In orice caz, compania furnizeaza toate informatiile necesare atat pe portalul sau, cat si prin e-mail sau telefon.

Casa prefabricata vs. casa solida – agonia de alegere

Oricine decide sa-si construiasca propria casa este rasfatat de alegere. Se ia decizia in favoarea unei case prefabricate sau a unei case solide? Pentru ambele metode de constructie, exista suporteri duri pe de o parte si adversari acerbi pe de alta parte. Adesea, insa, ambele tabere nu sunt nici obiective si nici nu isi pot evalua corect propria situatie si pot contribui la o decizie individuala adecvata.

Care este diferenta dintre o casa prefabricata si o casa solida?

Cea mai fundamentala si cea mai mare diferenta dintre o casa solida si o casa prefabricata este timpul si locul de productie a zidului. In timp ce peretii unei case solide sunt construiti din piatra pe piatra direct la destinatie, peretii din podea pana in tavan ai unei case prefabricate sunt deja produsi in fabrica de case prefabricate si doar asamblate in final pe santier. O alta diferenta este textura sau materialul peretilor casei. In timp ce o casa solida este intotdeauna construita piatra pe piatra, peretii prefabricati ai casei sunt preponderent din lemn sau materiale de constructie din lemn.

Care este diferenta dintre o casa solida prefabricata si o casa solida?

Cand este mentionata o casa prefabricata masiva, se intelege fie o casa prefabricata din lemn din busteni, fie o casa prefabricata din elemente din beton. Termenul „solid” nu este protejat si se poate aplica atat lemnului (cunoscut sub numele de lemn masiv), cat si pietrei.

O casa prefabricata este construita mai repede decat o casa solida?

Multi factori o influenteaza. In general, doar faza de planificare si faza invelisului dintre casa prefabricata si casa solida difera una de alta. In timp ce faza de planificare a casei prefabricate include producerea pieselor prefabricate, constructia peretilor pentru casa solida nu poate incepe pana la faza de constructie a carcasei. Asadar, puteti spune aproximativ ca faza de planificare pentru o casa prefabricata dureaza mai mult decat pentru o casa solida. Pe de alta parte, in faza de constructie a carcasei, casa prefabricata cu cateva zile de parcare este superioara casei solide cu aproximativ o luna de constructie a carcasei. Deoarece faza de planificare a casei prefabricate poate dura mult timp (uneori productia dureaza pana la 2 ani, in functie de producator), poate fi influentata negativ de vreme in constructia de case solide. In general, totusi, se poate spune ca o casa prefabricata nu garanteaza o mutare mai timpurie, in ciuda timpului de instalare mai rapid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here