Securitatea plăților online cu cardul de credit – ce părere aveți despre axi card

0
59

Plata cu cardul online poate fi considerată riscantă, deși în ultima vreme s-au luat măsuri mai serioase în în privința securității cibernetice. Puteți plăti în siguranță cu cardul dvs. de credit Axi card.

Dacă un serviciu de monitorizare a fraudei nu poate verifică o tranzacție efectuată în contul dvs., acesta va putea să vă blocheze temporar contul și să investigheze în continuare pentru a se asigura că cardul dvs. de credit este protejat împotriva tranzacțiilor neautorizate.
Parole unice

Trebuie să introduceți un singur SMS sau cod de e-mail de fiecare dată când utilizați cardul de credit pentru a face cumpărături online.

Rețineți că un comerciant online trebuie să se fi înregistrat la program pentru că serviciul să funcționeze.

Dacă sunteți victima unei fraude pe cardul de credit, contactați imediat furnizorul de carduri de credit pentru a contesta tranzacția. De aceea este necesar să întrebați prietenii sau cunoscuții ce părere au despre axi card.
Este Paypal mai sigur decât cardul de credit online?

Depinde. Nu trebuie să reintroduceți informațiile cardului dvs. de credit atunci când utilizați PayPal, deoarece informațiile dvs. sunt stocate în siguranță într-un seif online atunci când efectuați plăți PayPal. Cu toate acestea, serviciul pentru clienți în cazul unei probleme de securitate se poate dovedi mai puțîn viabil decât în cazul furnizorilor de carduri de credit.
Alți factori de plată online de luat în considerare

Luați în considerare acești factori atunci când faceți cumpărături online pentru a vă face experiența de plată și mai sigură.

Detaliile cardului salvat. Browserele de internet precum Chrome, Firefox sau Safari vă pot solicită să vă salvați detaliile. Deși acest lucru poate fi convenabil, înseamnă că informațiile despre cardul dvs. vor fi stocate de un serviciu terț, care ar putea fi compromis dacă acel cont este vreodată piratat.

Mod incognito. Utilizați modul incognito al browserului dacă utilizați un computer public pentru a face o achiziție. Acest lucru vă va asigura că computerul nu va salva niciuna dintre informațiile dvs. personale sau istoricul Internetului în timpul sesiunii.

Plăți refuzate. Indiferent de motiv, dacă plata dvs. este refuzată sau apare un mesaj de eroare de plată, tranzacția nu va fi procesată. Articolele dvs. pot rămâne în „coșul de cumpărături”, astfel încât să puteți finaliza achiziția în viitor.

Ce fac dacă un card de credit este compromis?

Dacă aveți motive să credeți că este compromis, va trebui să urmați câțiva pași importanți pentru a vă proteja contul:
Blocați cardul de credit, dacă este posibil. Multe carduri vă permit să blocați utilizarea cardului dvs. de credit din pagină contului sau din aplicația bancară.
Sunați la furnizorul dvs. Acesta este următorul pas sau primul dacă nu vă puteți bloca singur cardul. Vă pot bloca contul și vă pot ajută să parcurgeți pașii următori.
Examinați istoricul tranzacțiilor. Va trebui să notați fiecare tranzacție care pare suspectă sau pe care știți că nu ați făcut-o.
Schimbați-vă parolele online. Dacă informațiile cardului dvs. au fost compromise online, veți dori să vă actualizați informațiile de conectare pentru a vă securiza conturile.
Cel mai important lucru este să păstrați o relație apropiată cu instituția care v-a furnizat cardul pentru că un suport tehnic vă este pus la dispoziție 24/24 și vă poate ajuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here