Cum se pot mări buzele cu acidul hialuronic?

0
142
buze-acid-hialuronic

Descoperit în 1934, acidul hialuronic avea să devină cel mai căutat şi mai folosit ingredient în cosmetică modernă. Acidul hialuronic hidratează în profunzime ţesturile unde e aplicat, menţine elasticitatea pielii, este o moleculă din zaharuri, găsită şi organism, în ţesuturile conjunctive şi în piele. Molecula să îi permite să susţină până la şase de litri de apă per gram.

Acid hialuronic avem în concentraţii mari în articulaţii şi la nivel ocular. După 26 de ani aceste cantităţi de acid hialuronic din corp scad, aşa că avem nevoie de refacerea lor rapidă. Putem să apelăm la mai multe tipuri de acid hialuronic, chiar şi la cel sintetic, preţurile variază, aşa că trebuie să ştim ce alegem şi cum alegem.

Folosirea acidului hialuronic de provenienţă naturală sau sintetică creşte rezistenţa şi elasticitatea pielii, este ideală şi pentru augmentarea buzelor, în cazul lor se utilizează fillere în tratamente cosmetice complexe, obţinându-se un volum mai bun şi o remodelare perfectă a buzelor.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic, cea mai sigură şi mai eficientă variantă

Sunt mai multe metode de mărire a buzelor, inclusiv cu injectare de colagen sau cu implanturi în buze, însă augmentarea bazată pe acid hialuronic este cea recomandată de majoritatea clinicilor de mărire buze Cluj și București, dacă vrei să ai şi efecte reversibile şi de lungă durată. Rezultatele sunt vizibile imediat, buzele sunt mari, pline, au volumul dorit, sunt mai ferme, mai moi, fără riduri, mai bine conturate, nu mai au asimetrii.

Aspectul buzelor e unul natural, procedurile de injectare nu sunt dureroase, efectele se vor pastra între 6 şi 12 luni, chiar şi 24 de luni dacă au loc injectări succesive cu fillere pe bază de acid hialuronic.

La injectări repetate, pe lângă metabolizarea acidului hialuronic avem şi remanenţă de volum, creşte volumul cu 10%, nu se vor lăsa buzele, nu se strâmbă, vor fi ferme şi hidratate. Acidul hialuronic va dispărea treptat şi se va metaboliza, aşa că injecţiile vor trebui repetate periodic. Injectările se fac după ce se anesteziază zona, fillerele pot avea şi lidocaină. Doar medicii specialişti şi clinicile cu experienţă te pot ajuta cu augmentarea buzelor cu acid hialuronic.

Efecte rapide şi rezultate vizibile pe termen lung

În 30 de minute ai terminat tratamentul pentru augmentarea buzelor, se mai masează zona ca să se împrăştie uniform acidul şi poţi pleca acasă. Nu ai reacţii alergice, controlezi volumul la fiecare injecatare, dimensiunile finale ale buzelor, poţi reveni la forma iniţială a buzelor dacă nu îţi convine ceva. Îţi poţi relua activitatea normală, nu ai efecte secundare după augmentări cu acid hialuronic. Dispar şi liniile fine şi ridurile din jurul gurii dacă folosim acid hialuronic.

Deja la două săptămâni avem şi rezultatele intervenţiilor, injectărilor.

La 2-4 săptămâni se pot face iarăşi injectări dacă nu suntem mulţumite de efectele primei injectări. Mărirea buzelor cu acid hialuronic rămâne în continuare cea mai bună şi mai sigură metodă de a obţine buze ca în tinereţe indiferent de vârstă, buze care arata foarte bine şi se simt excelent de fiecare dată.

În plus augmentarea cu acid hialuronic garantează rezultate de care vei fi mulţumită şi proceduri minim invazive, ţesuturi hidratate în permanenţă şi o piele mult mai uşor de îngrijit la nivelul buzelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here