Aranjamentele de flori pentru botez care spun întotdeauna o poveste

0
249
Olla

Aranjamentele florale de botez sunt aproape întotdeauna alcătuite din flori albe, simbolizând puritatea și inocența. Această culoare este tradițională pentru că face trimitere la tradiția creștină a botezului, unde apa este folosită pentru a spăla păcatele. Parfumurile de crini, trandafiri, lalele, orhidee și narcise sunt folosite în mod obișnuit în aranjamentele florale de botez; toate sunt cunoscute pentru parfumul lor frumos, care simbolizează mirosul dulce al unui nou-născut.

Elementele florale pot fi incluse pentru o semnificație specială

Aranjamentele florale de botez pot fi îmbunătățite cu elemente precum panglici sau flori special alese care au o semnificație specială pentru familia copilului. Iar când vine vorba de aranjamentele florale de botez, prezentarea este totul. Nu există o modalitate mai bună de a crea un centru de masă perfect care să spună o poveste decât să optezi pentru un aranjament floral de vis.

Unul dintre motivele pentru care florile sunt o alegere atât de bună pentru un botez este faptul că sunt folosite în mod natural la multe alte sărbători, cum ar fi zilele de naștere și nunțile. Acest lucru înseamnă că atunci când te uiți la un buchet sau la un aranjament masa botez pentru ziua specială a copilului tău, poți fi sigur că probabil a fost folosit și la o altă ocazie fericită.

Un alt lucru de luat în considerare atunci când alegeți flori de botez este culoarea. După cum am menționat, albul este o alegere populară pentru aceste ocazii, dar există o mulțime de altele din care puteți alege. Puteți opta pentru trandafiri roz aprins, crini fucsia, margarete roșii, floarea-soarelui galbenă – opțiunile sunt infinite!

Există două părți în orice poveste bună: oamenii și decorul. Primul pas este să vă dați seama ce fel de relație aveți cu invitatul de onoare și familia acestuia. Sunt cei mai buni prieteni ai tăi? Colegii? Verișori pierduți de mult timp? Odată ce știi asta, îți poți da seama ce fel buchet cadou ar fi cel mai semnificativ.

Când vine vorba de aranjamentele florale de botez, există o mulțime de semnificații în spatele florilor pe care le alegeți.

Florile de botez fac întotdeauna apel la tradiția religioasă

Fiecare floare are propria sa semnificație, așa că este important să te gândești la ceea ce vrei să transmiți cu aranjamentul tău. Mulți oameni aleg să aibă o temă care să reflecte un element al personalității copilului lor sau să prezinte ceva ce le place personal.

De exemplu, dacă doriți să transmiteți pace și liniște, trandafirii sunt o alegere clasică. Trandafirii simbolizează, de asemenea, dragostea și puritatea, ceea ce îi face perfecți pentru botezuri.

De asemenea, ai putea lua în considerare folosirea crinilor în aranjamentul tău floral de botez. Crinii simbolizează credința și speranța, așa că sunt o alegere excelentă dacă vrei să transmiți aceste sentimente în aranjamentul tău.

Botezul este un prilej de bucurie pentru familia, prietenii și comunitatea noului copil. Este o ocazie pentru oameni de a sărbători sosirea unei noi vieți și de a-i onora pe părinții care au adus acea viață pe lumea noastră.

Fiecare aranjament floral spune o poveste, dar această poveste poate fi deosebit de semnificativă la un botez.

Aranjamentele florale au o tradiție îndelungată în decorarea evenimentelor ceremoniale. De fapt, primele aranjamente florale înregistrate – sub formă de ghirlande și coroane – au fost folosite în Grecia antică pentru a decora altarele religioase și ceremoniile de nuntă. Astăzi, aranjamentele florale încă mai servesc ca piesă centrală pentru ceremoniile religioase din întreaga lume. Dar care este povestea din spatele fiecărui aranjament în parte?

În bisericile creștine, este o tradiție ca micuții să fie botezați cu apă dintr-un vas de botez în fața familiei, a prietenilor și a congregației lor. Odată cu acest eveniment special vine și un aranjament special de flori, de exemplu, trandafiri albi și alte flori albe sunt folosite de obicei pentru a împodobi cristelnița în care este botezat copilul.

Fiecare floare are propria semnificație în acest aranjament, de exemplu, dacă copilul s-a născut în aprilie, la biserică cristelnița se poate împodobi cu frezii și lalele și pot fi înconjurate de iederă și alte verdețuri.

Toate aceste flori lucrează împreună pentru a spune o poveste despe inocență și puritate, în timp ce copilul este primit în rândul familiei.