Ce fel de tipuri de profile led birou exista?

0
96

Montajul unor profile led in zona de birou constituie un trend actual, mai ales pentru cei care au nevoie de iluminare optima pentru a se concentra in spatiul de lucru. Indiferent ca este vorba de sediul unei companii, in care angajatii lucreaza zi de zi sau in propriul spatiu de lucru din locuinta personala, cu ajutorul unor corpuri de iluminat LED liniare se poate creste productivitatea si se poate crea o atmosfera de studiu, prielnica concentrarii pe termen lung.

Nu este niciun secret faptul ca nivelul de iluminare dintr-o locuinta poate aduce diverse beneficii celor care se afla in aceasta. In timpul programului de munca, foarte multi angajati se confrunta cu diverse provocari, atat din partea locului de munca, cat si din partea nevoilor propri pentru a se concentra si a lua deciziile cele mai bune.

Profilele LED destinate zonei de birou pot fi montate in diverse moduri, in functie de nevoile fiecarui client, de la suspendarea de tavan, pana la montajul incastrat sau aplicarea acestora pe diverse suprafete.

Cu ajutorul unor profile LED se poate crea un spatiu de lucru modern, inspirational. Spre deosebire de becurile fluorescente, banda LED este de pana la 40 de ori mai rezistenta si nu contine particule care dauneaza mediului inconjurator. Aceste elemente contribuie la o planificare mai eficienta pe termen lung si la reducerea consturilor de mentenanta.

Noile standarde de responsabilitate sociala reprezinta o adevarata provocare pentru marile companii, care sunt nevoite sa ia masuri pe termen lung si sa se alinieze cerintelor. Din dorinta de a-si respecta clientii si partenerii de afaceri, acestea sunt dispuse sa puna in practica proiecte arhitecturale de amploare, cu scopuri predefinite de protectie a mediului inconjurator, prin reducerea cantitatii de deseuri si de poluanti.

In ceea ce priveste montarea unor profile LED, acestea prezinta o serie de avantaje, de la stilul original pe care il creeaza, intr-o nota minimalista pana la crearea senzatiei de spatialitate si a unei atmosfere de profesionalism. Chiar si un birou simplu si monoton poate deveni brusc un spatiu mai placut, care confera o stare de bine angajatilor in timp ce acestia se concentreaza pe cele mai importate sarcini la locul de munca.

Deoarece este dificil sa tineti pasul cu ultimele inovatii in domeniul solutiilor de iluminare LED puteti apela la experienta si recomandarile expertilor din domeniu. Un furnizor de incredere va poate ajuta sa faceti cele mai bune investitii pe termen lung si sa fiti constienti de eficienta solutiilor de iluminare pe care le-ati ales pentru proiectul dumneavoastra arhitectural. Cele mai avansate tehnologii si produse de calitate, la un pret accesibil sunt disponibile prin intermediul specialistilor.

Profilul LED destinat zonei de  birou poate fi in forme personalizate, cum ar fi liniar, dreptunghi, hexagon   sau circular, cu diametre custom made,   montat aplicat, suspendat sau incastrat. Direct pe suprafata obiectului, cu un profil vizibil pentru cei prezenti in incapere. Clientii pot opta alternative pentru montajul ingropat sau incastrat. In aceasta situatie difuzorul  profilului va fi vizibil, in timp ce restul va fi montat in interiorul plfonului pregatit in prealabil. Alte forme de profile LED pentru birou disponibile pentru clienti sunt: profilul de colt, profilul pentru „backlight”, precum si cel pentru rafturi. In functie de schita de design se pot realiza profile LED  custom made , care vor difuza lumina din unghiul si pozitia dorita.

ProfilistLED este un producator promitator de solutii de sisteme de iluminat cu foarte multa experienta atat in tara cat si in strainatate. Tehnologiile folosite de acest producator reusesc sa faca fata cu succes cerintelor mediului de afaceri. Brandul ProfilistLED si linia de productie cu profie LED a fost infiintat in 2016, iar produsele oferite sunt personalizate si inovative, de calitate superioara si la preturi competitive.