Corseturi și corseturi modelatoare pentru un corp de vis

0
1133

O tendință care cucerește lumea modei, este corsetul. Toate modelele de corseturi revin la modă. Conceptul de corset  s-a născut în Franța. Bazat pe latinescul ˝corpus˝, corsetul a fost numit ˝le corps˝ în franceză și redus la ˝le corpsette˝ pentru a numi ˝corpul˝, din care a apărut ˝le corset˝.

Adesea termenii corp din dantelă, piept din dantelă, corset sau corsaj sunt pentru termenul corseturi. De asemenea, este inimaginabil ca vedetele să apară pe covorul roșu, de exemplu la premiile Oscar, fără corseturi sau chiar corseturi modelatoare.

Acest lucru, le face pe vedete ținta favorită a paparazzilor. Coperțile cunoscutelor reviste de modă pentru femei, de asemenea, arată vedete în corseturi în toată gloria lor. Un fel de istoricism își găsește drum în industria filmului.

Temele istorice sau poveștile bazate pe istorie folosesc, de asemenea, moda corseturilor în exuberanță. Sectorul fantasy împrumută, de asemenea, ca bază corsetul,  aducând modificări pentru portretizarea eficientă a eroinelor de tot felul.

Corseturi modelatoare

Designerii moderni încearcă să adapteze acest articol de îmbrăcăminte tradițional și controversat, la nevoile de stil ale tinerelor consumatoare. Accentul aici nu se pune pe constricția extremă sau pe o estetică burlescă de pluș, ci pe revenirea la accentul pus pe formele feminine.

Femeile sunt motivate să-și arate mai mult decolteurile și curbele corpului, în timp ce silueta este contrastantă cu stilul androgin sau sportiv. Aceste produse sugerează, de asemenea, că femeile trebuie să-și strângă corpul într-o formă predeterminată.

Pentru purtătoarele de corseturi modelatoare pasionate, aceasta nu este o problemă. Sunt cazuri absolut excepționale, în care unele femei poartă mult timp, în fiecare zi corseturi modelatoare, pentru a-și reduce cu câțiva centimetri sau milimetri talia și șoldurile.

Dacă vrei să-ți aplatizezi burtica, care a fost lăsată în izolare mai mult timp, ai nevoie de corseturi modelatoare. O reducere a taliei cu opt până la 15 centimetri poate fi realizată chiar și fără antrenament, dacă porți corseturi modelatoare.

Dă o altă dimensiune corpului tău

Corseturile modelatoare, pur si simplu, dau o altă dimensiune corpului feminin. Modelele de corseturi modelatoare nu au nimic în comun cu corseturile de altă dată, deoarece au potriviri confortabile si detalii decorative.

Aceste corseturi modelatoare au acum un farmec feminin irezistibil, și astfel, devin articole de îmbrăcăminte practice și senzuale în același timp. Poți alege singură duritatea corsetelor modelatoare, în funcție de efectul de modelare pe care ți-l dorești.

Există modele cu efect de modelare mai mic și variante cu caracteristici mai pronunțate. Pur și simplu poți comanda corseturile care se potrivesc cel mai bine ideilor și dorințelor tale.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege între multe modele diferite. De exemplu, poți cumpăra un corset modelator simplu care are un aspect simplu și este în mod deliberat simplu.

Aceste corseturi modelatoare dintr-o singură bucată se arată de o eleganță încântător de reținută. Cu o selecție de culori atrăgătoare și o combinație de materiale cu un luciu fin, aceste articole intime pentru femei, emană un farmec unic.

Corseturi modelatoare – confortabil și practic

Unele modele se concentrează pe un confort de purtare extrem de ridicat în designul lor, și realizează acest lucru prin curele reglabile, elemente de fixare confortabile sau inserții din material special, care permit modelelor de corseturi modelatoare să se întindă mai mult în unele zone ale corpului, decât în ​​alte zone.

Acest lucru îți oferă un mare plus în libertatea de mișcare. Aceste corseturi modelatoare sunt foarte potrivite ca lenjerie intimă pentru viața de zi cu zi, sport și pentru petrecerea timpului liber.

Dacă vrei să-ți ajustezi silueta și prețuiești lenjeria intima cu acel ceva anume, dar totuși ascuns de ochii indiscreți, vei găsi diverse modele de corseturi modelatoare în diverse culori și din diverse materiale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here