Copertine retractabile terase pentru un decor minunat și o oportunitate cu multe beneficii

0
148

Copertinele pentru terase sunt construite cu un design care îți permite să te relaxezi la aer curat chiar dacă afară este caniculă sau plouă slab. Copertinele moderne și retractabile sunt realizate din diverse materiale și, indiferent de tipul de construcție și material, produsele au o serie de avantaje care le permit să fie folosite cât mai confortabil nu numai în mediul de afaceri precum terase restaurant, cafenele, bristo etc, ci și în zonele private cum ar fi case sau cabane de vară. Toate tipurile de copertine retractabile sunt concepute pentru a acoperi suprafețe destul de mari ale teraselor deschise adiacente și, prin urmare, au o lungime mai mare decât alte tipuri de produse.

Copertine retractabile – Avantaje

Copertinele retractabile sunt utilizate cu ușurință și au un caracter practic. Oferă protecție fațadei casei împotriva razelor ultraviolete, oferă protecție la supraîncălzire și previn scorojirea fațadei. Copertinele retractabile protejează terasele de ploile moderate. Au costuri minime de operare și este suficient să efectuezi întreținerea mecanismului o dată pe an. Designul ușor nu va încărca clădirea, iar amploarea soluțiilor de proiectare îți oferă posibilitatea de a le utiliza atât în ​​peisajul urban, cât și în peisajul natural. Copertinele retractabile se pliază şi se desfac atât manual cât şi automat, cu telecomanda.

Aerul circulă liber pe terasă

O copertină retractabilă are o construcție puternică și durabilă, cu brațe rabatabile, care creează o protecție de încredere împotriva soarelui strălucitor și a ploii. Un volant retractabil pe bara din față va servi drept platformă publicitară și element decorativ. Sunt oferite o gamă largă de opțiuni suplimentare. Terasa este o extensie deschisă la clădirea principală, care este o zonă de recreere. Există copertine terase prezentate în diverse versiuni. Scopul acestui design este de a proteja zona terasei de lumina soarelui și de a oferi un microclimat confortabil. Nu poate proteja terasa deschisă de furtuni, zăpadă și vânt. Pe lângă funcția de protecție solară, copertinele retractabile de terasă sunt elemente stilate ale decorului arhitectural. Caracteristica lor distinctivă față de alte copertine terasă este capacitatea de a putea restrânge structura dacă este necesar. Această structură își datorează numele marchizului venețian Francisco Borgio, care a fost primul care a creat o astfel de copertină pentru odihna confortabilă a iubitei sale, acoperind zona de relaxare cu textile.

Copertine – decorul teraselor

Ele fac spațiul deschis special, se adaptează la atmosferă potrivită, fac restul designului confortabil. Adesea, în acest sens, se încearcă o asortare cu mobilierul existent, în aşa fel încât produsul să se potrivească cu un anumit stil. Lejeritatea structurilor contribuie la o percepție plăcută a terasei. Așa că extensia către casă arată bine îngrijită. Adesea, pentru mai multă decorare a terasei, proprietarii selectează accesorii suplimentare pentru copertine terase care să se potrivească cu mobilierul terasei. Sistemele retractabile sunt adesea folosite în locuri publice (de exemplu, cafenelele de vară). Acestea acoperă cea mai mare parte a terasei și sunt ușor de îndepărtat dacă este necesar. Controlul copertinei poate fi făcut manual, automat şi cu telecomanda și totul depinde de tipul copertinelor. Varietățile de copertine terase retractabile sunt echipate cu un suport specializat care poate rula materialul copertinei într-o rolă sau casetă.