Încasare facturi utilități – serviciu digital oferit magazinelor de cartier

Încasare facturi utilități - un serviciu digital oferit magazinelor de cartier prin intermediul Casier Total

0
62
aplicatie-casa-de-marcat-casier-total
aplicatie-casa-de-marcat-casier-total

Încasare facturi utilități – un serviciu digital oferit magazinelor de cartier prin intermediul Casier Total

Serviciile digitale comercializate prin intermediul magazinelor de cartier au devenit foarte importante în comunitățile locale pentru că au un caracter salutar pentru multă lume. Reușesc să ia multe drumuri din picioare în special seniorilor care poate nu se simt mereu în stare să se ducă la Poștă sau la Bancă pentru a plăti factura la lumină. E mult mai simplu pentru ei să coboare astfel până la magazinul de la colțul blocului de la care oricum își cumpără și pâine și să achite acolo factura la curent. Astăzi vom discuta despre serviciul de plati facturi utilități accesibil magazinelor de cartier prin intermediul aplicației Casier Total, despre cum pot magazinele să-l acceseze.

Cum poate un magazin de cartier să facă rost de serviciul de încasare facturi utilități al aplicației Casier Total?

Aplicația Casier Total este disponibilă în mod gratuit comercianților. Aceștia nu trebuie să investească niciun leu pentru a beneficia de ea. Aparatura se dă în custodie și cam atât. La fiecare factură magazinul primește și un comision sau un bonus astfel încât la final de lună să existe un profit frumos. De asemenea, Casier Total nu are comision din tranzacțiile efectuate, este un serviciu 100% gratuit iar prețurile produselor digitale comercializate prin intermediul său sunt aceleași cu prețurile de bază ale furnizorilor (reîncărcări PrePay, PaySafeCard, etc). Antreprenorii care doresc colaborare cu Casier Total nu au altceva de făcut decât să intre pe www.casiertotal.ro și să sune la numerele de telefon afișate. Există de asemenea tot pe site un formular de contact la care aceștia pot apela.

Ce alte servicii digitale mai oferă aplicația Casier Total?

  1. Încasare contravaloare rovinietă. Este foarte important să nu uităm să cumpărăm rovinieta atunci când pornim cu mașina la drum lung. Amenzile pentru lipsa ei s-au mărit considerabil în urmă cu ceva timp și riscăm până la 550 RON pedeapsă din partea CNAIR în cazul în care suntem surprinși de camerele lor pe drumurile publice. Este imperios necesar să putem cumpăra rovinieta de la magazinul de la colțul blocului astfel încât să nu mai uităm niciodată s-o cumpărăm atunci când alimentăm și pornim la drum.
  2. Vânzare coduri PaySafeCard. Codurile PaySafe sunt o metodă foarte ingenioasă de plată online folosind banii cash. În cazul în care avem nevoie să achităm o plată online și este acceptată această metodă, o putem folosi fără să deținem efectiv un card bancar. Codurile PaySafe se pot cumpăra și online dar evident atunci nu mai servesc drept înlocuitor pentru plata cu cardul. În străinătate această metodă de plată este folosită de ani buni, în România abia în ultimii 5 ani a început să devină oarecum cunoscută.
  3. Încasare rate la diverse bănci. Deși în ziua de azi băncile au opțiunea de a lua singure banii de rate din contul de client, există mulți oameni care nu au încredere în această metodă și preferă să plătească ratele cu bani cash la ghișeul băncii astfel încât să aibă chitanță fizică. Ei bine, această chitanță o pot obține acum și prin intermediul Casier Total, de la colțul blocului, fără să se mai ducă să stea pe la cozi pe la bănci.
  4. Reîncărcare electronică PrePay. Foarte utilă pentru cei care doresc să-și reîncarce cartelele PrePay cu cash. Este metoda cea mai rapidă atunci când nu avem bani pe card și avem nevoie ca de aer de o reîncărcare PrePay. De asemenea, este o metodă destul de sigură de a reîncărca o cartelă PrePay, lăsând responsabilitatea corectitudinii tranzacției în seama magazinului, dacă se întâmplă vreo greșeală va fi vina lor.