Idei pentru poze de „First Look” sau întâlnirea mirilor

0
51

Idei pentru poze de „First Look” sau întâlnirea mirilor – Momentul „First Look” sau prima privire a mirilor înainte de ceremonie a devenit tot mai populara in ultimii ani. Este un moment încărcat de emoție și bucurie, oferind o ocazie unica pentru cupluri de a se conecta și a se bucura de prezenta celuilalt înainte de agitația ceremoniei. Daca va gândiți să includeți un „First Look” în ziua nuntii voastre, iată câteva idei pentru a crea poze memorabile:

Un cadru natural pitoresc: O poiana în pădure, o gradina înflorita, malul unui lac sau al marii pot oferi un fundal romantic pentru prima privire. Un loc cu însemnătate personala: Alegeți un loc care are o semnificație speciala pentru voi, cum ar fi locul unde v-ați întâlnit prima data sau unde ați avut prima întâlnire.

Un spațiu elegant: O terasa cu vedere panoramica, o sala de bal sau un hol de hotel luxos pot crea o atmosferă sofisticata pentru prima privire.

Planificați din timp: Alegeți un moment liniștit înainte de ceremonie pentru a evita graba si stresul. Stabiliți un plan cu fotograful pentru a surprinde momentul din diferite unghiuri.

Incorporați elemente decorative in poze, cum ar fi baloane, ghirlande de flori sau un banner cu o declarație personala. Implicați-vă anturajul: Includeți domnișoarele de onoare si cavalerii de onoare în poze pentru a crea o atmosferă mai distractivă și dinamică.

Prima privire: Pentru majoritatea cuplurilor, este un moment foarte important. Momentul când mirele o vede pe mireasa îmbrăcata În rochia de mireasă. Emoțiile sunt la cote maxime. Fiți cât mai naturali și sinceri și lăsați fotograful să surprindă acest moment important

Lacrimile de bucurie, zâmbetele radiante și gesturile tandre, contează foarte mult. Fiți sinceri și nu vă sfiiți să vă arătați adevăratele sentimente.

Interacțiune spontana: Lăsați-vă purtați de moment și arătați-vă iubirea pe care vi-o purtați.

Poze creative: Atunci când vedeți că fotograful încearcă ceva creativ aveți răbdare și încredere.

Îl aștepți pe mire cu ochii închiși, în timp ce el se apropie din spate si te ia de mana. Dacă locația se află afara, poți sa-l aștepți sub un arc de flori. Multe mirese aleg sa facă si un joc din aceasta întâlnire și să se ascundă, undeva în casă, așteptând să fie găsite de mire.

Indiferent de locație, detalii sau ipostaze, cel mai important este ca pozele de „First Look” sa reflecte emoția și bucuria momentului. Alegeți idei care vă vor face să vă amintiți cu drag de aceasta zi speciala pentru totdeauna.

Discutați cu fotograful vostru pentru a primi sfaturi si idei personalizate. Cautați inspirație pe Pinterest, Instagram sau in reviste de nunti. Creați un moodboard cu ideile voastre preferate pentru a le împărtăși cu fotograful. Relaxați-vă și bucurați-vă de moment! „First Look” este o ocazie unica de a va conecta cu partenerul vostru înainte de ceremonie si de a crea amintiri de neuitat.

Sper ca aceste idei va vor fi de folos in planificarea „First Look”-ului vostru!

Acest articol este scris de Alex Bogdan fotograf de nunta în București la Ab Foto