Casa Austria – Casă de vacanță construită pe structură metalică

0
136

RomeHome prezintă Casa Austria, o construcție pe structură metalică ce poate deveni locația perfectă pentru vacanța ta.

 

Construcția unei case de vacanță prefabricată este o modalitate inovatoare de a-ți crea propriul refugiu unde să te relaxezi, să te bucuri de natură din imediata apropiere a casei și de a-ți impresiona prietenii cu o clădire modernă, adaptată cu soluții care să îți ofere confort fizic și financiar pe termen lung.

Casa Austria  este un proiect definit de o volumetrie simplă, de inspirație nordică, cu elemente arhitecturale și o materialitate ce creează un concept atemporal ce se poate integra ușor în diferite contexte urbane sau rurale. Suprafețele vitrate și luminatoarele propuse la nivelul acoperișului alcătuiesc o comuniune cu spațiul din jur rezultând astfel un spațiu interior confortabil și liniștit, ideal pentru petrecerea perioadei de vacanță împreună cu cei dragi. Conceptul general integrează un sistem constructiv performant de tip frame Lightweight Steel Frame) alcătuit din profile de otel zincat ce creează o structură ușoară, adaptabilă la diferite tipuri de amplasamente și ce permite  o conformare arhitecturală eficientă din punct de vedere energetic, precum și o varietate mare de sisteme de instalații.

Arhitectura interioară este inspirată de elementele naturii și este definită de spații înalte  cu ferestre de mari dimensiuni ce inundă spațiul cu lumină și oferă spațialitate, amplificând sentimentul de liniște, relaxare, confort. Livingul reprezintă nucleul spațiului interior și se desfășoară pe toată înălțimea clădirii, compunând un spațiu amplu și aerisit ce se extinde spre exterior printr-o terasă ce beneficiază de o lumină filtrată de riflaje din lemn poziționate în pereții laterali.

La nivel planimetric, construcția este compusă la nivelul parterului din living și bucătărie open space, două dormitoare, două băi și un spațiu tehnic. La nivelul mansardei se regăsește dormitorul matrimonial cu dressing și baie. Casa are regim de înălțime parter și mansardă , o suprafață construită de 150 mp și o suprafață construită desfățurată de 257.8mp.

 

Casa prefabricată de tip frame prezintă numeroase avantaje și este o alegere inspirată când vine vorba de construcția unei case de vacanță, implicând costuri reduse prin eficiența și rigurozitatea utilizării materialelor de construcție, rapiditate în construcție prin prisma utilizării pereților pre-asamblați din fabrică, dar și reducerea costurilor de întreținere datorită sistemelor de încălzire și răcire și a izolațiilor avansate recomandandate pentru acest tip de construcție.

Casele prefabricate realizate de RomeHome sunt produse în condiții de mediu controlat, asigurându-te că, la final, construcția va fi una solidă, rezistentă în timp chiar și dacă sunt supuse la medii cu diferențe mari de temperaturi, pericol de seism sau intemperii. În plus, casele tip frame au un impact redus asupra mediului, evitând cele mai nemulțumitoare aspecte ale construcției unei case – praful, zgomotul, dar și afectarea elementelor naturale din apropierea zonei de construcție.

Utilizarea șuruburilor de fundații îți oferă posibilitatea de amplasa această clădire atât pe terenuri prietenoase, cât și pe terenuri în pantă, dificile, unde construirea unei case tradiționale implică costuri ridicate, stres și presiune. Instalarea micropiloților înșurubați se face rapid și foarte eficient, poate avea loc în toate anotimpurile și implică un impact redus asupra terenului și mediului. Astfel, indiferent că vrei să ai această casă de vacanță la mare sau la munte, pe malul unui lac sau în vârful unui deal împădurit, dorința îți poate fi îndeplinită cu ajutorul soluțiilor de construcție pe care le implică acest tip de casă: casa de tip frame.

Pe lângă aceste avantaje, construirea casei de vacanță Austria îți poate aduce venituri suplimentare dacă alegi să o închiriezi, în special dacă zona în care alegi să o amplasezi este una liniștită, înconjurată de natură și elemente care îți transmit o stare de bine, acolo unde oamenii vor dori un spațiu pentru a-și petrece timpul liber.

RomeHome construiește case pe structură metalică de peste 16 ani, perioadă în care a conceput și construit clădiri atât în România, cât și în Europa și a oferit viitorilor proprietari soluții inovatoare adaptate nevoilor și dorințelor acestora, în același timp respectând cadrele legislative în vigoare.

Dacă ți-am trezit interesul, vizionează și Casa Dia, un proiect de 3 case pasive dintre care una este construită lângă Pitești, Argeș, iar celelalte două se află la 40 de kilometri de Viena, în Austria.