Vrei sa-ti cumperi un apartament in capitala? De ce trebuie sa tii cont?

0
791
aparament

Cu toții primim flyere sau vedem probabil diverse reclame pentru siteurile de imobiliare, care de care lăudându-se cu ansambluri rezidențiale noi și cu condiții de calitate înaltă. În poze, în imagini, în reclame toate apartamentele par perfecte, aproape prea frumoase pentru a fi adevărate. Dar totuși ne întrebăm de unde să începem și unde să terminăm cu lista lucrurilor pe care trebuie să le avem în vedere atunci când ne cumpărăm un apartament sau o casă? Am făcut pentru voi o listă care să vă îndrume și să vă ofere câteva sfaturi cu privire la ce trebuie să luați în considerare atunci când vreți să vă cumpărați un apartament nou!

   1. Vizionează cu proprii tăi ochi!

Cel mai important lucru atunci când vreți să achiziționați un nou apartament, este să-l vedeți cu proprii ochi. Cu siguranță, veți spune că asta face oricine, însă este important să nu ne limităm la o singură vizită și mai ales însoțit doar de agentul imobiliar. Nu veți reuși să vedeți toate detaliile și cel care dorește să o vândă va arăta doar partea frumoasă a lucrurilor. Poți să stai destul de mult timp acolo, să vezi cât e de aglomerată zona, cât de luminată și liniștită e. Nu te lăsa păcălit de aparențe!

Sfat: Majoritatea vizionărilor se fac la prânz pentru că atunci este liniște, toată lumea e la serviciu!

   2. Informează-te

Înainte să te decizi, poate că ar fi bine să dai un search pe google să vezi ce spun și alți oameni despre complexul rezidențial sau despre zona respectivă. Nu trebuie să te bazezi pe o singură părere pentru că poți găsi fie păreri ale agenților de vânzări care se dau drept cumpărători, fie păreri ale concurenților care se fac nemulțumiți. Important este să-ți faci o idee de ansamblu.

   3. Află dacă acceptă achiziționarea prin programul Prima Casă

Mulți oameni apelează la programul Prima Casă atunci când vor să-și achiziționeze o nouă locuință, iar un contract prin acest program de obicei te scapă de grija multor acte. Dacă nu apelezi totuși la acest program, e bine să te informezi dacă lucrează totuși cu acesta, pentru că dacă au probleme cu actele nu acceptă achiziționarea prin Prima Casă.

   4. Verifică cât de bine este construit

Un alt lucru important este să observi cât de bine este construit blocul, fundația pereții tencuiala, instalațiile, acoperișul, clasa energetică a clădirii, ce materiale sunt folosite și așa mai departe. Dacă nu stăpânești atât de multe informații, cel mai bine e să mergi cu cineva care are experiență în domeniul construcțiilor.

   5. Alege o firmă de imobiliare de încredere

Ca să te scapi complet de toate grijile, cel mai bine este să alegi o firmă de imobiliare cu o reputație bună, de încredere, care să ofere cele mai bune servicii.

Estimobiliar.ro este o firmă ce pune la dispoziția clienților foarte multe apartamente de vânzare în București, la prețuri competitive și la o calitate impresionantă. Așa că, înainte să te decizi ce apartament vrei, ar fi bine să tragi o privire și pe site-ul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here