5 idei CREATIVE si IEFTINE pentru amenajarea birourilor mici

0
664
tur virtual

Cu tot mai multe companii mici care sunt infiintate de romani tineri, ce debordeaza de creativitate si dorinta de munca, trebuie sa vii nu doar cu idei nemaipomenite de productie, ci si cu un spatiu personalizat, care sa reflecte unicitatea voastra. Este prea devreme sa spui ca ai ramas fara idei. Nu-ti trebuie decat 4 pereti si o imaginatie vesela, pe care sa o pui si de aceasta data la munca.

Care este scopul biroului pe care il amenajezi? Va gazdui acesta doar angajatii firmei ori este destinat si clientilor? Acestea sunt primele intrebari pe care trebuie sa ti le adresezi pentru a te orienta catre stilul de amenajare potrivit. Poti obtine cele mai ingenioase rezultate, de care sa te bucuri alaturi de intreaga echipa, iar odata ce biroul este gata, opteaza pentru un tur virtual prin care sa arati tuturor ce intra pe site-ul vostu, cat de creativi si cool sunteti, de fapt. Transforma spatiul de lucru in cel mai atragator birou, in care se lucreaza cu mult drag si spor.

Iata care sunt cele 5 idei de baza recomandate de specialisti pentru amenajarea birourilor mici:

servicii scanari 3D

  1. Prima regula pe care este indicat sa o urmezi atunci cand amenajezi spatii mici de birouri este sa nu le incarci inutil cu mobila, oferind tuturor posibilitatea de a se misca in voie, nicidecum de a se simti prizonierii unui loc. Daca nu aveti sansa de a lucra intr-un birou spatios si aerisit, creati-l pe cat posibil, apeland la solutii minimalistice de mobilat si de depozitare. In plus, paleta de culori pe care o alegi trebuie sa reflecte nu doar unicitatea companiei, ci si utilitatea spatiului de lucru. De aceea, culorile deschise sunt preferate in cazul birourilor de mici dimensiuni, insa nu uita sa integrezi culorile din sigla brand-ului tau.
  2. La nevoie, poti folosi chiar piese de mobilier care se transforma conform necesitatilor tale, precum mesele pliabile. In egala masura, nu omite importanta spatiilor separate pentru sedinte si intalniri cu clientii, pe care le poti mobila doar cu elemente strict necesare – o masa pliabila, scaune comode si cateva cesti de cafea, mereu la indemana. Alege sa pozitionezi ecranele la inaltime, fara a mai ocupa spatiu important pe podea. Odata ce impartirea incaperilor este gata, apeleaza la servicii de scanari 3D si impresioneaza-ti clientii online prin eficienta acestei organizari. Pentru un plus de transparenta, atat la propriu, cat si la figurat, apeleaza la usi glisante din sticla.
  3. Personalizeaza fiecare incapere, acordand sansa tuturor membrilor echipei sa contribuie la selectarea ori crearea decoratiunilor. Operele de arta sub orice forma sunt mereu binevenite in birouri, in special daca acestea sunt create de membrii echipei. Postere, tablouri, sculpturi – poti alege orice ca sa oferi unicitate si intimitate acestui spatiu de lucru. Mai mult, poti crea un perete dedicate expunerii acestori piese de arta.scanari 3D
  4. Nu uita de plante! Pentru a asigura circulatia continua a aerului, indiferent de vreme, dar si pentru a inveseli putin atmosfera, este ideal sa integrezi si plante de interior. Acestea se numara printre primele recomandari ale decoratorilor de birouri, intrucat contribuie la mentinerea sanatatii fizice si psihice, oferind intregii echipe o placere in plus la birou.
  5. In alegerea mobilei, este important ca aceasta sa fie incapatoare pentru necesitatile intregului birou, dar si ajustabila. In plus, spatiile de depozitare trebuie concepute pe verticala, pentru a scuti loc. Evita orice fel de aglomerari inutile, depozidant totul cat mai eficient si departe de privirile curiosilor.

Ai ales deja detaliile biroului tau? Ai posibilitatea de a arata intregii lumi ce spatiu de lucru inedit aveti si veti trezi imediat curiozitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here