Cum aleg restaurantul de nunta?

0
273
restaurant nunta

Cererea romantica in casatorie a avut loc ai ati stabilit deja data fericitului eveniment? Felicitari! Incepe acum munca pentru organizarea nuntii mult visate. Primul punct pe ordinea de zi este alegerea restaurantului de nunta. Apoi, in functie de acesta, vei incepe sa conturezi evenimentul asa cum ti-ai dorit. Muzica, aranjamente, rochie, dansul mirilor, surprize pentru invitati…toate se vor stabili in functie de locatie. Iata care sunt cele mai importante 3 criterii atunci cand alegi restaurantul de nunta.

 1. Capacitatea restaurantului

Este foarte important sa alegi un restaurant de nunta care sa aiba o capacitate cat mai aproape de numarul de invitati estimat pentru eveniment. In primul rand, o alegere corecta din acest punct de vedere iti va asigura costuri mai reduse cu inchirierea restaurantului de nunta. In al doilea rand, un restaurant prea mare va da senzatia de gol, in timp ce unul prea mic va crea disconfort invitatilor. Asadar, inainte de a alege restaurantul de nunta fa o prima lista a invitatilor si cauta o locatie cu o capacitate apropiata de aceasta.

2. Arhitectura restaurantului de nunta

Este esential ca stilul arhitectural al restaurantului si desgin-ul interior al acestuia sa se plieze pe stilul in care vrei sa iti organizezi nunta. Decoratiunile si amplasamentul meselor trebuie realizate in stilul restaurantului, astfel ca nu vei putea organiza o nunta traditionala intr-un restaurant cu un design interior nou inovator si nici o nunta moderna, nonconformista intr-un restaurant traditional. Trebuie sa alegi un restaurant de nunta adaptat stilului pe care vrei sa il abordezi.

3. Personalul si mancarea

Nu exista nicio nunta reusita fara o servire ireprosabila si o mancare delicioasa. Asadar, cand alegi restaurantul de nunta, fa un sondaj de piata, fa degustari ale meniurilor si testeaza serviciile personalului angajat pentru a te asigura ca invitatii tai vor avea un tratament adecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here