Gentile – accesoriile ideale pentru femei si… barbati!

0
80

 

De obicei, femeile sunt mai des asociate cu cuvantul ‘’genti’’, dar asta nu inseamna ca aceste accesorii sunt special create doar pentru ele. Gentile se dovedesc a fi foarte utile si pentru barbati – multe astfel de genti barbati sunt si la preturi foarte rezonabile pe Evernisaj.ro – magazin online de haine, incaltaminte si accesorii second hand. De regula, se vand mai multe genti femei pe site, dar asta doar pentru ca femeile sunt mult mai dependente de shopping decat barbatii.

Femeile asorteaza gentile la orice fel de tinuta: de zi, de noapte, elegante, office si asa mai departe, de aceea garderoba ei este plina de genti de marimi, modele si culori diferite, astfel incat sa poata sa isi poarte lucrurile necesare mai usor, oriunde ar merge. Barbatii poarta doar genti de serviciu, de laptop-uri sau de voiaj, in care isi stocheaza lucrurile care le sunt imperios necesare in astfel de momente.

Diferenta? Barbatii sunt mai practici, femeile prefera esteticul in ceea ce priveste gentile. Partea buna este ca Evernisaj.ro are produse pentru toate gusturile. Foarte multi clienti s-au declarat multumiti de serviciile lor, deoarece produsele prezinta un raport calitate pret foarte bun. Este ca si cum ai cumpara dintr-un magazin de top, dar la preturi mult mai reduse. Acesta este scopul Evernisaj.ro – sa recicleze produsele pe care alti oameni nu le mai folosesc.

Evernisaj.ro considera ca bunurile de larg consum trebuie sa fie accesibile oricui. De aceea, ei se concentreaza spre a pune la dispozitia clientilor lor, intr-un timp cat mai scurt, cu un efort minim si cu preturi avantajoase, produse de la cat mai multe branduri indragite (inclusiv dintre cele ce nu au magazine fizice in tara noastra), produse care sunt pentru toate varstele si toate ocaziile.

Acestia incurajeaza cooperarea intre oameni cu scopul de a-si pune resursele in comun. De aceea, comercializeaza produse care au apartinut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte putin, fie nu le-au folosit deloc. Daca vrei sa ajuti la procesul acesta de reciclare, poti incerca experienta Evernisaj.ro sa vezi cum este. Poate o sa iti placa sa faci parte din ambele tabere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here