Upgrade la business-ul tau !

0
78

9

Solutiile de online storage din ziua de astazi sunt mult mai simple decat credem. In primul rand, nu mai este nevoie ca firma respectiva sa isi angajeze personal IT specializat pe domeniu, ci pot sa se adreseze direct la firme precum GWhost.ro.

Firma GWhost.ro ofera servicii profesionale de adminsitrare online si pun la dispozitie propriile servere vps cu back-up si tot ce este nevoie ca site-ul sa functioneze cum trebuie.

De obicei, firmele online au nevoie de servere dedicate pentru a putea functiona la nivel optim, fara sa intampine probleme. GWhost.ro ofera pachete de servicii foarte avanatjoase, care se adreseaza tuturor firmelor, cu capital mare sau micilor afaceri, care ar avea nevoie de hosting si storage.

Oferta lor cu servere cu administrare este foarte convenabila, deoarece includ o multime de facilitati, iar plata se face printr-un abonament lunar. In cazul in care clientul decide sa intrerupa parteneriatul acesta se face imediat, fara nicio alta obligatie.

Insa, cei care aleg serviciile GWhost.ro pe lunga durata au parte si de beneficii:

  • Abonament server cu administrare 3 luni – 5% reducere
  • Abonament server cu administrare 6 luni – 10% reducere
  • Abonament server cu administrare anual – 15% reducere

De asemenea, cei care doresc sa investeasca si mai mult intr-un astfel de abonament pot sa opteze, contra unei sume de bani, pentru o banda de transfer si mai mare.Viteza benzii de transfer variaza intre 1 Gbps Unmetered Shared pana la 10 Gbps Unmetered Bandwidth.

Abonamentele oferite de catre GWhost.ro reprezinta un mare avantaj pentru toate firmele care doresc sa functioneze la nivel optim fara sa investeasca foarte mult in personal specializat. GWhost.ro este firma la care poti sa apelezi de fiecare data cand doresti sa sporesti serviciile pe site-ul tau, la preturi foarte bune.

Recomand cu incredere serviciile acestor profesionisti!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here