De ce finetul atrage clientii tot mai mult

0
248
lenjerii de pat

Pentru un somn linistit si sanatos, un factor important este calitatea lenjeriei de pat,care intra  in contact cu pielea. Daca iti pasa de sanatatea celor dragi, acorda atentie lenjeriei din finet, care prezinta in componenta sa fibre naturale. Finetul poate fi din bumbac simplu sau in combinatie de bumbac si lana. Lana speciala confera tesaturilor excelente calitati de conservare a caldurii. Finetul nu este pretentios in ingrijire, si, prin urmare, este folosit pentru coaserea lenjeriei de pat. Cea mai populara textila pentru lenjerii de pat pentru sezonul rece, este finetul. Finetul, este cunoscut de multi consumatori pentru scutecele clasice si primele haine pentru copii?

Motive pentru care poti cumpara lenjerii finet

Finetul este o tesatura moale de nap. Originea numelui este interpretata diferit:

– in limba franceza Flanelle si din vechea franceza, finetul este o patura;

– in limba galeza este tradus ca tesatura din lana.

In ambele cazuri, este clar ca finetul este asociat cu moale si caldura.

Tipuri de compozitii ale tesaturi de finet

Tesaturile pot diferi in compozitie (datorita fibrelor) si pot fi:

 

Finet bumbac  – cel mai popular si mai larg tip de finet, folosit atat pentru croitorie, cat si pentru lenjerii de pat. In procesul de tesere a fibrelor de bumbac, se acorda atentie grosimii medii, care este utilizata ca baza.

Finet din fibra de lana, se potriveste in principal pentru lenjeria de pat si are o densitate ridicata,  iar culoarea naturala a panzei este gri clasic si poate fi, de asemenea, cu carouri sau dungi;

Finet din fibre amestec. La fabricarea acestui tip de tesatura, se adauga fibre naturale (bumbac sau lana) sintetice sau artificiale (viscoza).

 

Finetul, datorita caracteristicilor sale diferite, este o tesatura universala si, in functie de utilizarea sa, se disting mai multe tipuri ale acestui tip de tesatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here