Beton armat pentru lucrari cu adevarat solide!

0
204

Probabil ca foarte multi dintre voi v-ati intrebat: Ce este betonul armat? Pai, acesta este un material compozit care este format prin turnarea betonului peste o armatura ce este realizata in general din bare si sarme de otel, uneori si din polimeri. Aceste bare din momentul in care sunt invaluite de beton, la uscarea sa devin un compus dur si rigid.

Bineinteles ca se utilizeaza in domeniul constructiilor, in general la: spalpi de rezistenta, grinzi, plafoane, fundatii, traverse si asa mai departe.

Un aspect extrem de important de care trebuie sa tineti cont, este dat de apa pe care o utilizati in compozitie. Este complet interzisa utilizarea apei de mare, sarate sau apa salmastra deoarece acestea corodeaza armaturile, deci structura va deveni mult mai fragila.

In afara de varianta clasica de beton armat cu otel, se folosesc tot mai des urmatoarele tipuri de beton armat

Principalele avantaje ale acestui tip de beton, sunt date de:

  • Rezistenta foarte mare in timp
  • Rezistenta la compresiune, foc si alti factori de mediu
  • Accesibilitate legata de materiale incluse
  • Intretinere usoara si redusa
  • Asigura o rezerva convenabila pentru rezistenta.

Pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat eficiente din toate punctele de vedere, trebuie sa stii exact cum calculezi compozitia betonului, deaorece o mica eroare va face ca legaturile sa nu mai fie la fel de eficiente precum in cazul in care fiecare compus este turnat in cantitatea ideala.

Infomatii extrem de utile despre modul de calculare al compozitie betonului, le vei gasi accesand link-ul de mai sus, prin care vei fi redirectionat catre Alfabeton.info.

Aici vei gasi un intreg articol in care iti sunt explicate cele mai importante elemente in cazul in care doresti sa faci lucrari pe cont propriu si vrei ca rezultatele sa fie cu adevarat de cea mai buna calitate.

Cei de la Alfabeton.info iti vor putea da informatii complete despre ce este betonul armat, tipurile de beton armat, armare cu otel, fibre sau plasa de fier, lucrarile unde trebuie utilizat, principalele avantaje, preturi dar si de ce trebuie in anumite cazuri utilizat betonul armat.

Toate acestea plus multe altele sunt disponibile la doar un click distanta. De asemenea, pentru orice nelamurire, sectiunea “Contact” va asteapta fie cu un numar de telefon, fie cu un simplu formular, astfel incat daca aveti orice intrebare sau nelamurire, sa puteti lua legatura cu acestia, in vederea rezolvarii oricarei neclaritati, fie despre informatiile deja existente pe site, fie despre informatii suplimentare.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here