Coafuri

0
90

Vara vine întotdeauna cu evenimente speciale, indiferent că vorbim despre nunţi, botezuri, sau orice al eveniment de acest tip, cert este faptul că aduce cu sine cheful de a ne aranja părul, precum şi mult mai multe ocazii de a o face. Tocmai de aceea, acest anotimp se dovedeşte un prilej ideal pentru că modă să impună coafuri noi, care pun în evidenţă trăsăturile femeilor şi bogăţia părului.

La salon  coafur Bucuresti, Antica Studio, preocuparea principal este să vă punem în valoare frumuseţea, dar şi să vă oferim coafuri la modă. Mai jos vei regăsi cele mai îndrăgite coafuri în rândul clientelor acestui salon de infrumusetare, pentru că dumneavoastră să puteţi alege ce vi se potriveşte cel mai bine, cu ajutorul stiliştilor noştri.

Împletituri

Nu e de mirare că împletiturile reprezintă cea mai populară coafură, care aparent nu se va demoda niciodată! Lejere şi romantice, ele pot deveni rapid o opţiune elegantă, potrivită pentru o petrecere sau pentru o ocazie specială.

Stiliştii noştri deţin tehnicile de bază pentru orice tip de împletitura, de la cele clasice la cele în spic, impletituri-peste sau cele făcute din 5 şuviţe, vor fi mereu la modă. Însă simţul lor artistic şi creativitatea de care dau dovadă vor transforma coafura dumneavoastră într-una cu totul unică, incluzând accesorii precum: clame, perle, flori, mărgele, care te vor face să arăţi precum o zână.

Cocuri lejere sau elaborate

Coafurile lejere au cucerit podiumurile în ultima vreme şi s-au dovedit a fi un real succes în orice situaţie, manechinele de pe catwalk şi vedetele pe covorul roşu impresionând cu cocuri jucăuşe. Un coc din care atârna seducător câteva şuviţe îţi dă un aer chic, precum o franţuzoaică ce pare că s-a trezit, şi-a strâns părul rapid şi arata deja perfect. O astfel de coafor te va face să arăţi mai tânără şi mai fermecătoare.

Pe de altă parte, cocurile pot fi şi elaborate, sofisticate, mai ales atunci când participaţi la un eveniment deosebit. Echipa noastră vă va pune podoabă capilară în evidenţă împodobind cocul cu bucle rafinate, mizând pe volum şi pe accesoriile de păr. O coafură arata fenomenal atunci când e asociată cu nuanţe de păr moderne, precum pastelurile, griul sau tonurile de balayage.

De asemenea, la Antica Studio puteţi avea parte şi de coafuri inedite, la care nu te-ai fi gândit. Ce spui de un mini-coc prins la spate, pornind din părul de la calota tapat şi lăsat să atârne jucăuş? Trebuie să recunoşti că nu e coafura pe care să o vezi la orice fată!

Bucle

Buclele emană feminitate şi romantism, senzualitate, îndulcesc trăsăturile şi se potrivesc pentru toate lungimile de păr, culorile şi tunsorile. Onduleuri lejere, actuale, bucle glam inspirate de anii 20 sau variantele rebele, regăsite în anii 80: vă vom oferi tot ceea ce vă doriţi, pentru că tu să străluceşti.

Veţi arăta asemeni unei prinţese dacă intercalaţi printre bucle diverse accesorii. Obţineţi astfel una dintre cele mai frumoase coafuri de mireasă, boeme şi fermecătoare! Dar buclele puse în evidenţă de diverse accesorii de păr sunt şi o variantă potrivită pentru petrecerile în grădina sau la piscină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here