Comanda bilete de pe entertix.ro

0
164

Vreți să mergeți în timpul liber la o piesă de teatru, sau la un eveniment ce urmează să se desfăşoare, însă programul de la serviciu nu va permite să scăpaţi câteva minute pentru a vă cumpăra bilete la teatru? Ei bine, cu entertix, totul este mai simplu şi mai uşor. Cu doar un click puteţi să vă comandaţi bilete teatru online pe care doriţi să o vedeţi şi mai mult decât atât, aveţi posibilitatea de a rezerva biletele pentru 72 de ore timp în care aveţi posibilitatea de a le achita prin transfer bancar.

Să vedem cum putem comanda bilete de teatru de pe entertix.

În primul rând evenimentele sunt listate în site-ul Entertix.ro. Puteţi alege din evenimentele afişate, sau puteţi folosi funcţia de căutare. În momentul în care decideţi să comandaţi bilete, trebuie să accesaţi evenimentul vizat, apoi butonul BILETE după care vă vom indica paşii necesari plasării şi finalizării comenzii dumneavoastră. Comanda dumneavoastră va fi procesată după ce aţi parcurs toţi paşii corespunzători.

Ulterior va trebui să alegeţi metodă de livrare/ridicare dorită în acelaşi mod explicat la alegerea metodei de plată. Fiecare metodă de livrare poate varia în funcţie de spectacolul selectat şi timpul rămas până la data evenimentului.

Există trei opţiuni de livrare/ridicare folosite pentru evenimente: livrare prin curier, ridicare de la sediu şi e-ticket.

Ce este Caretix?

Pentru doar 5% din valoarea biletelor, Entertix pune la dispoziţia clienţilor opţiunea de a renunţa la participarea la eveniment (Caretix se aplică şi în cazul în care evenimentul a fost anulat, modificat sau organizatorul intra în insolventa), cu respectarea următoarelor reguli:

Serviciul Caretix trebuie activat cu cel puţin 10 zile

  • înainte de eveniment –> 100% returnarea preţului biletului/biletelor**.
  • data solicitării activării dreptului de retragere.
  • atenţie, serviciul Caretix acoperă exclusiv contravaloarea biletelor, nu şi a eventualelor taxe ce au fost achitate în momentul plasării unei comenzi.

Cum se achiziţionează serviciul Caretix?

În timpul procesului de cumparere, opţiunea Caretix apare în pasul alegerii modalităţilor de plată şi livrare. Pentru a finaliza procesul de cumpărare, este obligatoriu să alegeţi Da sau Nu pentru serviciul Caretix. Dacă este selectată opţiunea Da, Caretix apare ca un articol în coşul de cumpărare (5% din valoarea biletelor din coşul de cumpărături).

Opţiunea Caretix poate să fie selectată doar pentru întreaga comanda (pentru toate biletele puse în coş). Atenţie, servicul Caretix poate fi selectat doar în timpul procesului de cumpărare a biletelor, el nu poate să fie achiziţionat ulterior, după finalizarea comenzii!

Cum activez serviciul Caretix pentru a primi înapoi contravaloarea biletelor?

Clienţii care au Caretix şi doresc returnarea banilor trebuie să solicite acest lucru, cu cel puţin 10 zile înainte de eveniment, prin: e-mail la adresa caretix@entertix.ro

Pentru a începe procesul de returnare a contravalorii biletelor, clientul o să primească toate toate infomatiile necasare ca răspuns la e-mail-ul trimis cu solicitarea de retragere.

Cu acest pas comandă va fi înregistrată. Dacă aţi ales plată prin card, veţi fi redirecţionat spre pagina de plată a mobilPay.

Veţi primi un mesaj prin care sunteţi informat că a fost înregistrată cu succes comanda dumneavoastră. În următoarele minute veţi primi un email de confirmare a comenzii dumneavoastră cu un număr de comandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here