Tratament pentru marirea buzelor

0
187

Buzele au fost dintotdeauna printre preferatele reprezentantelor sexului frumos, sunt cele care intregesc aspectul fetei si ofera o imagine completa si complexa asupra intregii infatisari.

Mai mult decat atat, buzele pline si voluminoase, au fost intotdeauna similare cu frumusetea, eleganta si tineretea. Insa din pacate, se pare ca nu toata lumea a fost inzestrata astfel. In special persoanele care au buzele mai subtiri opteza pentru astfel de imbunatatiri. De asemenea, alte persoane au avut ocazia sa observe ca ridurile au cam inceput sa isi faca aparitia, iar tratamentul cu acid hialuronic este fara doar si poate o solutie eficienta si sigura in special pentru persoanele care isi doresc sa isi corecteze micile imperfeciuni. Iar cu cat lucrurile sunt facute la timp, cu atat mai bine. Clinica Pogany are cele mai bune solutii pentru fiecare persoana in parte, atunci cand vine vorba de buze pline si voluminoase, dar si de acoperirea ridurilor.

Despre acidul hialuronic

Ei bine, acidul hialuronic este cu siguranta un ajutor de nadejde atunci cand vrem sa avem buze pline, hidratate, care sa se incadreze perfect cu restul trasaturilor aferente fiecarui chip.

De asemenea, acidul hialuronic, pote fi introdus in functie de cerintele fiecarei persoane, insa bineinteles inainte de toate, trebuie sa aveti o dicutie prealabila cu medicul estetician, care trebuie sa stie inca de la bun inceput cum vreti sa arate buzele dumneavoastra, intrucat acesta stie cel mai bine cat anume trebuie introdus.

Acidul hialuronic nu se utilizeaza strict pentru a crea volum buzelor, ci si pentru a corecta micile imperfeciuni de la nivelul acestora. De asemenea, atat buza inferioara, cat si cea superioara pot fi tratata atat impreuna, cat si separat, insa asta implica o serie de injectii mici, care au rolul de a construi un contur impecabil al buzelor. Rezultatele sunt discrete, dar si cu o durata relativ lunga. In general acidul hialuronic are o durata de 6, pana la 8 luni.

Injectarea cu acid hialuronic este un proces non-chirurgical, care nu necesita spitalizare, si mai mult decat atat rezultatele sunt imediate si bine inteles vizibile.

Cum se realizeaza aceasta procedura?

Ei bine, fie ca alegeti sa optati pentru aceasta procedura in urma imbatranirii sau a unor imperfectiuni, aceasta tehnica implica, umplerea buzelor printr-o serie de injectii mici, care au rolul de a defini intr-un mod placut si elegant buzele. Daca injectiile sunt realizate corect, atunci rezultatele vor fi fara doar si poate pe masura asteptarilor, reusind sa aveti un aspect natural si placut al buzelor. Medicul estetician este cel care decide care este cea mai buna strategie, astfel incat sa obtineti rezultatele mult dorite.

Clinica Pogany realizeaza, doua tipuri de proceduri de marire a buzelor:

  • Injectii cu acid hialuronic – de puritate impecabila, asemanator cu acidul hialuronic pe care il gasiti la nivelul corpului;
  • Injectii toxina botulinica.

Cu siguranta stiti ca acidul hialuronic se gaseste in corpul uman, si este responsabil de mentinerea sanatoasa a celulelor corpului, astfel incat le mentine hidratate.

Ambele sunt extrem de eficiente si mai mult decat atat atat, preturile pentru marirea buzelor in Bucuresti sunt imbatabile. Asadar, nu pierdeti timpul si intrati pe site-ul oficial al clinicii pentru o eventuala consultatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here