Cum poti sa faci bani din pariuri? Strategiile pe care jucatorii de succes NU le respecta in totalitate!

0
477

Birou

Multe persoane cauta zilnic modalitati de a descoperi cum pot sa castige bani din pariurile sportive. Faptul ca o strategie care sa garanteze 100% castiguri este inca nedescoperita, arata cat de complicat este acest concept in realitate.

Expertii sunt de parere ca jocurile de noroc nu vor reusi niciodata sa rezolve probleme financiare grave si nici nu vor umple conturile peste noapte. Insa, exista modalitati de a castiga sume frumoase din pariuri. Cea mai buna modalitate de a plasa bilete castigatoare este o buna cunoastere a sportului pentru care se pariaza. Asadar, prima parte si, probabil cea mai importanta, este alegerea unui anumit sport si aprofundarea lui.

Urmatorul pas este selectarea unei case de pariuri. In acest sens, este indicata verificarea tipului de bonus de bun venit, care poate fi inceputul unor pariuri profitabile. 

Cele mai potrivite oferte sunt cele care vin cu putine cerinte de rulaj si pot fi mai usor transformate in numerar. De exemplu, Unibet ofera noilor clienti un pachet promotional de bun venit de pana la 300 Ron, valoare care trebuie rulata de 8 ori pe cote de minim 1.40, in termen de 30 de zile de la efectuarea primei depuneri de cel putin 25 Ron. Daca esti curios, poti afla totul despre agentia Unibet, una dintre cele mai cunoscute la nivel national, fara sa neglijezi, insa, si alte case de pariuri pentru a alege cea mai buna varianta conform preferintelor si nevoilor tale.

Strategiile pe care nici pariorii de succes nu le respecta in totalitate:

 

  • Verificarea statisticilor

 

Cel mai intalnit sfat pentru pariorii incepatori este verificarea statisticilor. Adevarul este ca, desi rapoartele date de tipseri pot avea un rol definit in alegerea unui pronostic, trebuie avute in vedere si alte aspecte. Daca echipele si-au schimbat tehnicienii, este posibil ca stilul de joc sa nu mai fie acelasi, astfel ca istoricul intalnirilor directe este irelevant. La fel se intampla si daca lipsesc jucatori de baza.

 

  • Parierea pe echipele favorite

 

Expertii recomanda sa nu se parieze excesiv pe echipele favorite fiindca din entuziasm, se pot juca sume imense, cu mult peste cele obisnuite. Ei spun ca se poate face acest lucru daca meciul respectiv este analizat obiectiv. Totusi, daca nu exista argumente logice pentru care sa se parieze pe formatia respectiva, mai bine se evita.

 

  • Plasarea pariurilor in functie de cote

 

Cotele de pariuri pot fi vazute ca adevarate mine de aur, insa, statistic vorbind, o cota mai mare iese mai greu decat una mica. Indiferent de cota, un pronostic trebuie studiat indelung inainte de a fi jucat pentru a fi evitate eventualele neplaceri. In acest caz, experienta isi spune cuvantul.

 

  • Fac pauze dupa ce au avut o zi proasta

 

Indiferent ca este vorba de o zi proasta la birou sau de pierderi suferite la paruri, multi pariori de succes nu isi forteaza norocul si fac pauza macar o zi. Altii insa, nici nu vor sa auda de aceasta strategie.

 

  • Joaca la recuperare

 

Este una dintre cele mai mari greseli comise de pariori si cel mai usor de repetat. Desi suna bine in teorie sa recuperezi banii pierduti prin punerea unui nou bilet, aceasta tehnica este periculoasa si poate duce la pierderea intregului depozit. Totusi, daca meciurile sunt alese cu grija, vechii pariori spun ca norocul poate fi de partea lor.

Regulile de mai sus fac diferenta dintre a castiga sau a pierde bani la pariurile sportive, asa ca este indicat sa nu fie neglijate. De asemenea, inainte de a le pune in aplicare, fiecare parior incepator trebuie sa tina cont de cel mai bun sfat de la jucatorii profesionisti: alegerea unei agentii bune poate face o diferenta semnificativa in evolutia ta in aceasta industrie.

Sursa foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here