Despre serviciile de debitare cu laser in Romania

0
133

Procesul de taiere cu laser este folosit in multe indrustrii cheie din lume precum constructii, auto, aeronautica, naval. Afla mai jos care sunt principalele avantaje ale acestui proces de debitare cu laser oferite de catre echipa noastra.

Masinariile care se ocupa de acest proces complex sunt foarte scumpe dar aduc rezultate de top pentru ca doar asa putem sa obtinem produse finite de calitate ridicata si cu margini fine. Mai ales cand ne referim aici la taierea metalelor – acest proces de debitare cu laser este unul care are multe avantaje fata de metodele traditionale.

Știm că, în furnizarea serviciilor de tăiere, există multe aspecte de luat în considerare, mai ales atunci când fabricăm produse de ultimă generație cu cea mai avansată tehnologie.

Complexitatea tiparelor este în creștere și se cer toleranțe mai stricte. Pentru a rămâne în fața curbei și a continua să fiți liderul industriei, serviciile de tăiere A-Laser sunt echipate cu grinzi mai mici de 20 microni și un sistem de mișcare care ne permite să menținem toleranțele de 12 microni. Reziduurile de carbon reziduale și resturi nu mai sunt acceptate pe piață și sunt practic eliminate în sistemele noastre de tăiere cu laser UV.

In intreaga lume procesul de fabricatie a diverseleor obiecte a evoluat foarte mult in ultimii ani si a crescut nevoie de a produce mai mult per or, dar si la costuri mai mici decat cele precedente. Iar precum metodele traditionale de taiere erau foarte scumpe si instabile, s-au cautat noi metode mai sigure, mai eficiente si mai practice pentru procesele de taiere a metalelor si a diverselor materiale.

Astfel, procesul de taiere cu laser este solutia pentru a lucra mai rapid, mai precis si pentru o perioada mai lunga cand se taie diverse materiale. Asta inseamna ca industriile de top precum cele automotive, aerospatiale, electronice si medicale au adoptat rapid acest proces de taiere.

Echipa Laser Processing Romania va vine in ajutor cu gama de servicii de debitare laser profesionale pentru ca orice proiect sa fie dus la bun sfarsit.

De asemenea va invitam sa intrati pe site-ul nostru si sa vedeti si serviciile de prelucrari mecanice profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here