Cum sa alegem tibierele de kickbox potrivite

0
141

Cand incepi antrenamentele de MMA sau de Muay Thai trebuie sa stii ca ai nevoie de un anumit grad ridicat de protectie pentru tibiile tale pentru ca ele sunt expuse foarte mult la accidentari.

Astfel ai nevoie de cele mai bune tibiere de Kickbox si MMA de la Knockout si de la brandurile straine. Astfel poti sa intri pe www.knock-out.ro si sa iti alegi tibierele ideale pentru tine.

Nu conteaza ca esti incepator sau avansat, ai nevoie de o pereche de tibiere de calitate ridicata care sa iti protejeze tibia si sa iti creasca gradul de protectie in ring sau la sala.

Ca sa te asiguri ca alegi doar cele mai bune tibiere trebuie sa vezi marimea lor. In mare, marimea lor se masoara dupa greutatea si inaltimea ta, dar ca sa fi sigur iti recomandam sa iti masori cu un metru inaltimea si circumferinta tibiilor tale.

Nu este o scurtatura cand vine vorba de protectia ta mai ales cand faci sparring sau te antrenezi cu parteneri.

Sunt mai multe modele de tibiere de kickbox din care poti sa alegi – aici ne referim la cele duble, simple sau la cele de tip ciorap. Modele de tibiere de tip ciorap sunt mai usoare, te poti echipa rapid cu ele si ofera un grad mediu de protectie, dar vei avea mai multa mobilitate.

Tibierele duble sunt cele care au cel mai ridicat grad de protectie si iti asigura evitarea accidentarilor, doar ca vei fi mai greoi cand te misti pentru ca sunt mai voluminoase.

Spuma tibierelor de Kickbox trebuie sa fie destula pentru o protectie ridicata atat in partea de sus cat si in partea de jos a tibiei. Pe langa spuma, trebuie sa ne uitam cu atentie si cum se inchid tibierele pentru a ne asigura ce ele vor sta fixe pe picior atunci cand le purtam.

Pentru un plus ridicat de protectie iti recomandam si gama de casti de box de la Knockout care sa iti protejeze cat mai bine capul, tampla cand faci sparring intens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here