Tot ce are nevoie o clinica medicala!

0
66

Orice clinica medicala sau spital care se respecta va face tot posibilul pentru a le oferi pacientilor cele mai bune conditii. De aceea, multe firme in domeniu s-au specializat in fabricarea de paturi medicale, saltele pat medical si masute de pat medical. Acestea sunt doar cateva dintre cele necesare intr-o clinica.

Necesitatea de a avea paturi medicale speciale, intr-o sectie unde sunt internati bolnavii, este tot mai mare, deoarece aceste paturi speciale pot gazdui pacientul mai ales dupa o operatie sau daca se vindeca in urma unei fracturi.

Modelul de pat medical electric cu 4 motoare PAAO1209 este solutia ideala pentru persoanele care au nevoie de asistenta medicala la domiciliul sau in spital. Acest pat medical reprezinta un adevarat ajutor pentru pacientii care trebuie sa fie tinuti sub observatie sau au nevoie de tratament.

Patul electric pentru ingrijire la domiciliu este dotat cu o telecomanda electrica, ceea ce face posibil sa ridicati sau sa coborati sectiunea de sustinere a trunchiului si sectiunea de sustinere a picioarelor separat sau impreuna si sa il ajustati in functie de nevoile utilizatorului. De asemenea, acest pat se poate regla pe inaltime. Lateralele patului medical se pot ridica si se pot cobori. Acestea impiedica caderea din pat a utilizatorului. Acest pat cu actionare electrica are baza pentru saltea din metal. Lateralele patului, tabliile de la cap si de la picioare sunt facute din lemn.

Acest pat medical este dotat cu patru roti pentru a creste mobilitatea. Rotile au frane si pot fi blocate. Patul medical ofera confort si siguranta celor care il utilizeaza. In functie de nevoile pacientului, exista doua tipuri de paturi medicale: paturi cu antrenare manuala si patul medical pliabil. Patul medical pliabil este foarte usor de utilizat putand fi ridicat in diferite unghiuri in functie de activitatea pe care pacientul vrea sa o realizeze: citit, barbierit, uitat la televizor. Reglarea pozitiei patului este foarte importanta pentru persoanele care stau timp indelungat in pat.

Patul medical poate fi achizitonat impreuna cu salteaua medicala pentru o eficienta sporita si o imbunatatire considerabila a vietii persoanei imobilizate la pat. Cele doua produse medicale protejeaza si ajuta bolnavul sa se recupereze rapid si sa duca o viata confortabila. Patul medical este mobil, putand fi foarte usor de deplasat cu ajutorul rotilor cu care este prevazut. De asemenea, este dotat cu bare laterale pentru o protectie sporita oferita utilizatorului.

De asemenea, tot la fel de importante sunt si produsele din gama de masute pat medical, care ofera un confort ridicat si facilitatea de a pozitiona obiectele si medicamentele bolnavului.

Masuta pentru pat medical PAAO2302 poate fi folositoare in numeroase situatii, cum ar fi: pentru a manca, pentru a va pune medicamentele pe masa, pentru a avea acces mai usor la o revista, la o carte, la telefonul mobil sau la laptop. Aceasta masuta pentru patul medical are o margine care impiedica obiectele sa cada.

Aceasta masuta poate fi folosita atat in spitale, cat si la domiciliu. Masuta poate fi utilizata pentru paturi normale, paturi medicale, fotolii rulante.

Atunci cand ai pe cineva imobilizat la pat, cel mai bine este sa folosesti echipament profesional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here