Workstation Dell T3600 – Merită investiţia?

0
216
precision-t3600

Stația de lucru Dell Precision T3600 oferă performanțe ridicate, fiabilitate și scalabilitate. Procesoarele Intel Core puternice, cu memorie de până la 64 GB și suport pentru până la patru unități de hard disk, spun că merită investiția.

Dell Precision T3600 – Performanță fiabilă

Workstationul Dell Precision T3600, care oferă performanțe ridicate, fiabilitate și scalabilitate, poți prelua controlul aplicațiilor profesionale exigente. Stația de lucru Dell Precision T3600 reproiectată, îmbunătățește productivitatea și astfel, poți face față sarcinilor solicitante. Profită de capacitățile de performanță.  Cu procesoare Intel Core puternice, memorie de până la 64 GB și suport pentru până la patru hard disk-uri și un controler SATA / SAS integrat, vei avea grijă de încărcările tale.

Workstation Dell T3600 – Caracteristici

Intel Advanced Vector Extensions și Intel Turbo Boost Technology oferă performanțe îmbunătățite necesare pentru aplicații complexe. Suportă până la patru unități de hard disk pentru a te ajuta să lucrezi cu cantități uriașe de date cu ușurință. Porturile USB 3.0 îți oferă transfer mai rapid de date cu dispozitive externe. Astfel, workstation Dell T3600 merită cumpărată, deoarece este proiectată pentru mediul tău de lucru. Stația de lucru Dell Precision T3600 are un șasiu complet reproiectat, ceea ce îl face mai ușor de întreținut. De asemenea, are o varietate de caracteristici care o fac un plus versatil la infrastructura ta.

Șasiul T3600 complet reproiectat are un design intern simplu și neobstrucționat, care permite accesul ușor la componente. Mânerele din aluminiu din față și din spate, integrate,  îți permit să te deplasezi și să te miști rapid. Ai acces extern la surse de alimentare, fără instrumente. Dell Precision T3600 este proiectat să funcționeze eficient.

Certificarea Dell Precision T3600 ISV

Menține-ți aplicațiile esențiale care rulează fără probleme cu certificarea Dell Precision T3600 ISV. Fie că faci planuri arhitecturale sau cele mai dure proiecte de inginerie, ai nevoie de o stație de lucru concepută special pentru nevoile tale. Dell Precision T3600 oferă o gamă largă de aplicații și setări de sistem certificate ISV, astfel încât, să poți fi sigur că sistemul tău de calitate profesională îți poate gestiona sarcinile de lucru speciale. Cu Dell Precision T3600 munca ta complexă va fi mult mai ușoară.

Cu flexibilitatea și fiabilitatea stațiilor de lucru Dell Precision, economisești timp și resurse valoroase, deoarece aceasta este memoria pe care poți conta. Reduci riscul și previi întreruperile cu tehnologia de memorie fiabilă exclusivă Dell. În ciuda dificultăților cu care te poți confrunta, vei continua să lucrezi.

Tehnologia de memorie fiabilă, patentată și exclusivă asigură funcționarea continuă a stației de lucru. Această nouă tehnologie maximizează timpul de funcționare prin eliminarea practice, a tuturor erorilor de memorie, astfel încât stația de lucru poate deveni și mai fiabilă în timp, oferind astfel o platformă stabilă și fiabilă în care poți avea încredere.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent#KERT castiga din nou!
Articolul următorRaschetare parchet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here