Inspiratie pentru amenajarea living-ului

0
255

Dacă te-ai hotărât că 2020 este anul în care vei schimba estetica living-ului tău, atunci acest articol este special pentru tine. Specialiștii în design interior ne aduc o mulțime de vești bune și unele chiar extrem de inovative. De exemplu, îmbinarea stilului modern cu stilul vintage. Mai multe vei descoperi mai jos.

Cu toate ca suntem in plina pandemie, iti doresti o schimbare. In casa ta. De aceea te intrebi: pe ce să pui accentul dacă vrei o schimbare? În primul rând, pe mobila de living emag.ro. Accentul este pus pe piesele centrale de mobilă de living, precum canapeaua sau bibilioteca. Alege o canapea extensibilă care îți aducă un plus de confort într-un model mai nonconformist. Poți să optezi pentru canapele mari, voluminoase, în stil vintage sau pentru canapele din materiale în stil baroc și culori pastelate! Pentru un plus de inovație, asigură-te că piesele tale de mobilă living includ și anumite detalii sau inserții metalice sau din lemn, foarte în vogă în acest an.

Ce culori să alegi?

Acum se poartă culorile pastelate, precum verdele mentol, turcoazul, rozul și galbenul puternic. Dacă ți se par prea puternice, poți să optezi pentru piese de mobilă living în culori clasice și să le conferi pereților un strop de culoare. Poți să vopsești un singur perete sau chiar tavanul! Dacă nu ți se pare o idee bună sau nu te reprezintă aceste alegeri de culori întinse pe suprafețe mari, poți oricând să optezi doar pentru plasarea câtorva obiecte colorate, precum ramele de tablouri sau cele ale oglinzilor. Efectul va fi foarte chic!

Surpriza cea mai mare dar și cea mai frumoasă este această îmbinare de care spuneam la început între vechi și modern. Se observă o popularitate tot mai mare a obiectelor DIY, o tendință minunată mai ales dacă ești pasionat de astfel de lucruri. Din ce idei poți să te inspiri? Câteva exemple: vase din sticlă suflată, tablouri ale artiștilor tăi preferați, corpuri de iluminat sau recondiționarea unor obiecte vechi precum lămpi sau rame de tablouri. Când îți pui în joc creativitatea, rezultatele pot fi cu adevărat uimitoare! Și pentru că living-ul trebuie să exprime foarte clar personalitatea ta, de ce să nu îți pui amprenta chiar și asupra pieselor mici de mobilă living?

O temă centrală în amenajare care a redevenit la modă este tema naturii. Poți să îți umpli living-ul de plante decorative sau plante de apartament! Pe lângă aerul fresh pe care îl inspiră, vei obține un look foarte natural al living-ului, în care toate lucrurile parcă se așază firesc la locul lor. Mi se pare minunat că avem la dispoziție atât de multe idei fresh atât în ceea ce privește mobila living, cât și în ceea ce privește decorul general. Se remarcă o trecere către o atmosferă primitoare, veselă, deschisă, în care parcă domnește sentimentul de prietenie și de liniște! Dacă vrei să faci și tu schimbări în living-ul tău, inspiră-te din aceste idei și gândește-te ce altceva ai putea să faci în plus. Când vine vorba de preferințele tale și de autenticitate, tu ești cel mai în măsură să judeci pe cont propriu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here