Masinarii care imbunatatesc calitate productiei

0
216

In industria de prelucrat lemnul, calitatea este sinonima cu increderea pe care producatorii o garanteaza clientilor. Deseori, lemnul trebuie tratat si tinut in conditii optime pentru a obtine un produs final cat mai bun indiferent de industrie. Fie ca dorim sa obtinem lemn prefinisat pentru tamplarie sau exemplare unicate de mobilier, ca profesionisti trebuie sa investim in produse de calitate in acest domeniu.

Investind in masini de gaurit multiplu, freze cu multilama sau banzic vertical tamplarie, investitia este intotdeauna valorificata la maxim si pe termen lung. Exista o multime de magazine online, insa aceste utilaje trebuie achizitionate doar de la furnizori care prezinta incredere.

Cu o masina de gaurit multiplu gaurirea a devenit mai usoara si eficienta, atunci cand prelucrezi piese de mari dimensiuni sau ai nevoie de module de gaurire pentru cele mai frecvente tipuri de balamale de pe piata. Printre avantajele utilizarii unei masini de gaurit multiplu ar fi acela ca te poate ajuta sa economisesti timp si efort in productie, iar dotarile si sistemele profesionale iti pot oferi eficienta si precizie, astfel incat tu sa le poti oferi clientilor tai mobilier la cel mai inalt nivel de calitate.

Pentru ca timpul este una dintre cele mai importante resurse in productie, o masina de gaurit multiplu te poate ajuta sa economisesti timp cu fiecare piesa pe care o prelucrezi.

Poti realiza gauri predefinite fara sa mai pierzi timp cu reglari repetitive ale masinii. Sistemul de blocare a riglei de bazare cu opritori pentru pozitii predefinite poate fi de real folos pentru ca asigura un grad mare de repetabilitate si se pozitioneaza si blocheaza usor.

In general, calcularea adancimii de gaurire pe verticala este o etapa consumatoare de timp si de resurse. Orice tamplar stie ca un calcul gresit duce la pierdere de material si, implicit, la pierderea de bani din cauza materiei prime irosite facand probe. Cu o masina de gaurit multiplu insa, aceasta problema are rezolvare. Poti castiga timp si poti economisi bani in acelasi timp datorita sistemului de compensare automata a adancimii de gaurire pe verticala in functie de adancimea de gaurire pe orizontala deja reglata. Vei scapa astfel de grija perforarii si irosirii materialului pentru ca burghiele se vor opri automat cu 8 mm inainte de a strapunge marginea superioara a piesei.

Gaurirea pieselor mari, cum ar fi usile de sifonier de exemplu, iti pot da batai de cap sau dureri de spate. Si de cele mai multe ori necesita un om in plus in manipularea si fixarea pentru gaurire. Precizia si confortul in operare conteaza la fel de mult ca timpul si efortul depus.

Cu masina de gaurit multiplu nu e nevoie sa sustii manual piesele, pentru ca pistoanele de prindere cu actionare pneumatica garanteaza fixarea precisa si puternica. Astfel, vei putea lucra cu mai putin efort fizic.

Woodexpert prezinta increderea pe care multi profesionisti o cauta. Aceste utilaje fac ca industria sa fie mult mai sigura si precisa. Prelucrarea lemnului devine si mai precisa cu ajutorul uneltelor de specialitate precum masini de gaurit multiplu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here