De ce sa inchiriezi un cort pentru a organiza o petrecere surpriza pentru o zi de nastere?

0
205
inchiriere cort evenimente

Cortul de petrecere poate fi optiunea perfecta pentru gazduirea unei petreceri surpriza de ziua cuiva acasa. Anumite varste sunt „repere” si trebuie sarbatorite cu demnitate.

De ce sa alegi un cort pentru o zi de nastere?

Daca te gandesti la tanarul de 18 sau 25 de ani, de exemplu, inchirierea unui cort de petrecere iti permite sa ai o petrecere acasa cu prietenii, fara teama pentru casa.

Aniversarea a 50 de ani, desi nu este usor de trecut, ofera ocazia perfecta de a organiza o petrecere surpriza acasa. Sub cort, aduna-i pe cei dragi si familia pentru un moment de neuitat. Unul dintre avantajele cortului este ca este potrivit pentru numarul de oaspeti, spre deosebire de o sala care poate parea disproportionata sau prea ingusta in functie de numarul de oaspeti. In cele din urma, aceste sarbatori pot avea loc pe tot parcursul anului, corturile pot fi incalzite daca temperaturile sunt mai reci si eviti sa iei multe haine pentru a te incalzi!

Anul acesta, nu este nevoie sa te distragi prea mult timp de la persoana pentru care planifici surpriza sau sa gasesti o scuza nebuna pentru a merge la restaurant, deoarece de data aceasta regele sau regina zilei va trebui pur si simplu sa isi tina ziua acasa sau intr-un loc ales.

Avantajele inchirierii unui cort de petrecere

  • Costul: redus comparativ cu inchirierea unei sali
  • Libertate: in decor, orare
  • Usurinta: nu este nevoie sa te deranjezi cu cheile sau alarmele care protejeaza spatiile
  • Simplitate: montezi cortul acasa si reduci calatoriile

Prin urmare, un cort de petrecere pare a fi o solutie optima care iti va permite sa te bucuri de un moment inconjurat de cei dragi fara constrangeri si cu un raport calitate/pret imbatabil. Corturile sunt usor de instalat si demontat si totul este facut pentru a-ti usura munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here