Ce stim despre noile iPhone13

0
480

Ce este nou la iPhone 13? De la aceste noi smartphone-uri va puteti astepta la o gama larga de imbunatatiri atat tehnologice cat si software, cum ar fi: un procesor mai rapid (utilizand cipul A15 Bionic imbunatatit de la Apple), afisaj imbunatatit, durata mai mare de viata a bateriei, durabilitate mai buna, camere imbunatatite, optiuni noi de culoare a carcasei si, in unele cazuri, mai multe optiuni de spatiu de stocare interna. Toate modelele pot fi achizitionate de la magazinul Quickmobile!

Daca doriti sa actualizati iPhone-ul actual sau sa treceti la iPhone de pe un smartphone bazat pe Android, aveti de luat cateva decizii cheie – incepand cu modelul iPhone care va functiona cel mai bine pentru a va satisface nevoile.

Indiferent de modelul iPhone 13 pe care il alegeti, asteptati-va ca noul smartphone sa fie extrem de puternic, personalizabil si versatil, facandu-l un instrument de comunicare, productivitate si divertisment eficient.

Toate cele mai recente modele de iPhone cat si configuratile lor hardware au cateva lucruri in comun. De exemplu, toate ruleaza folosind cea mai recenta versiune a sistemului de operare Apple, versiunea iOS 15 a sistemului de operare al dispozitivului mobil Apple.

Imbunatatiri si modificari, inclusiv controale de confidentialitate imbunatatite, au fost adaugate la multe dintre aplicatiile pachet pe care probabil le utilizati si pe care va bazati, inclusiv Mail, Mesaje, FaceTime si Safari.

Toate noile modele de iPhone sunt complet compatibile cu 5G. Acestea sunt deja sprijinite de peste 200 de furnizori de servicii celulare din intreaga lume. Ceea ce inseamna acest lucru este ca, indiferent de locul in care va aflati, noul iPhone va putea atinge cele mai rapide viteze de comunicatie wireless posibile.

Alte caracteristici si functii pe care noile iPhone 13 le au in comun includ utilizarea senzorului Face ID al Apple pentru a debloca telefonul si a autoriza achizitiile Apple Pay. Toate utilizeaza, de asemenea, un scut din fata din ceramica, care ajuta la imbunatatirea durabilitatii afisajului ca niciodata.

O decizie importanta este capacitatea de stocare interna de care aveti nevoie pentru a gestiona toate aplicatiile, datele, documentele, fisierele, fotografiile, muzica si continutul multimedia. Pentru un utilizator mediu de iPhone, 256 GB de stocare interna sunt suficiente, mai ales daca va bazati si pe Apple iCloud pentru a sincroniza si stoca o mare parte din continutul  in cloud.

Apoi, in cele din urma, concentrati-va asupra optiunii de culoare a carcasei care va este cea mai atragatoare. Fiecare model de iPhone 13 vine in mai multe culori. Ceea ce alegeti este o chestiune de preferinta personala. Culoarea nu are niciun impact asupra functionalitatii telefonului.

Luati in considerare modul in care veti utiliza iPhone-ul pentru a va ajuta sa va determinati nevoile, apoi concentrati-va asupra preferintelor si bugetului  personal atunci cand alegeti ce model de iPhone 13 este cel mai potrivit pentru voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here