Decoruri clasice și fanteziste cu parchet laminat Parchet Etalon

0
304

 

Modelele de parchet laminat corespund adesea modelelor clasice de parchet – cum ar fi lamelar, scândură sau parchet vintage. Dar și cei care caută un design clasic, vor găsi ceea ce își doresc pe site-ul https://parchet-etalon.ro/. Suprafețele cu aspect de lemn, amprente sau parchet laminat cu aspect uzat, devin din ce în ce mai frecvente, dând podelei un aspect nostalgic. Unii producători oferă chiar și un design complet individual al suprafeței și astfel, poți face ca interiorul să devină unic. În trecut, parchetul laminat era considerat în primul rând o alternativă ieftină la parchetul masiv. Acum poți găsi atât parchet laminat, cât și parchet masiv în magazinul Parchet Etalon. Ai la dispoziție decoruri cu aspect de gresie sau piatră. Aceste suprafețe sunt ideale pentru orice zonă, cum ar fi bucătăria sau baia, unde ai fi pus anterior gresie sau pardoseli similare.

Parchet laminat sau gresie?

Avantajele parchetului laminat ca alternativă la plăcile de gresie adevărată, sunt prețul mic, montarea ușoară și îndepărtarea ușoară a pardoselii în cazul unei mutări. Un alt avantaj, este că materialul parchetului laminat este mai cald decât pardoseala din piatră și poate oferi mai multă izolare fonică atunci când mergi pe el. Un dezavantaj în comparație cu gresia, este că parchetul laminat nu este potrivit pentru încăperi umede, precum băi și bucătării.

Parchetul laminat cu aspect de lemn este deosebit de popular. Indiferent dacă este asemănător cu stejarul, fagul sau arțarul – parchetul laminat de la Parchet Etalon  este disponibil în fiecare decor de lemn. Acest lucru face din parchetul laminat o alternativă ieftină la lemnul real. Pe lângă decorurile obișnuite, cum ar fi stejarul sau fagul, poți, de asemenea, să setezi accente moderne, familiare, cu aspect de lemn mai neobișnuit, cum ar fi nucul sau pinul. Decorurile din lemn cu ușoare decolorări în model, design vintage, sunt și ele la modă. Chiar și în cazul parchetului laminat, o suprafață întunecată face ca o cameră să pară mai mică și că podelele luminoase pot necesita mai multă întreținere și curățare.

Parchet laminat – alternativa ieftină

Parchetul laminat este o alternativă ieftină la alte tipuri de pardoseli, precum parchetul de design. În ceea ce privește aspectul, parchetul laminat poate fi cu greu diferențiat de pardoseala de calitate superioară, deși stratul suport vizibil este decorat doar cu un strat decorativ subțire. Când cumperi parchet laminat, ar trebui să optezi pentru un tip de podea robustă și ușor de întreținut. Arată extrem de natural și, în funcție de culoare și model, conferă fiecărei camere o ambianță diferită. Culorile naturale laminate din stejar, lemn vechi sau lemn obișnuit, conferă camerelor de zi sau dormitoarelor o atmosferă primitoare și confortabilă. Culorile gri și piatră închisă în aspectul faianței, dau interiorului o dispoziție reală, clară, potrivită pentru birouri și săli de studiu. Poți găsi astfel de parchet laminat, precum și produse auxiliare în magazinul online Parchet Etalon.