Cum sa scapam de daunatori?

0
315

Cum sa scapam de daunatori?

V-ati gandit vreodata de ce apar micile tuneluri in mijlocul gradinii dvs? Daca nu, v-a trebui sa va intrebati acest lucru. Deseori se datoreaza din cauza micilor daunatori precum cartitele. Pentru a putea vedea cat costa un aparat anti cartita pret va trebui sa cautati produsul mult dorit intocmai pentru a putea face alegerea corecta. Exista foarte multe produse care va vor satisface fiecare cerinta in parte.

Unul dintre cele mai bune aparate este  dispozitivul 3 in 1 Hawk II 70049, deorece emite niste vibratii extrem de puternice care vor distruge rapid fiecare tunel al fiecarui daunator. Culoare aparatului este una vibranta, putand spune ca va aduce o pata de culoare gradinii dvs. Forma este ergonomica fiind facuta din materiale care nu sunt toxice. Acest aparat de alungat cartite se introduce foarte usor in pamant, fiind insotit de un manual de utilizare. Vibratiile puternici acopera o parte foarte mare din tot terenul dvs, putand alunga definitiv atat cartitele cat si rozatoarele si mai ales serpii.

Cum sa scapam de daunatori?

Acest aparat va distruge din interior micile tuneluri sapate de cartite, alungandu-le definitiv de pe proprietatea dvs. Aparatul nu aduce beneficii negative asupra celorlalte animale. Acesta se pune in functiune foarte usor.

Avantajele unui aparat de alungat cartite:

  • Emite vibratii rapide, la intervale de aproximativ 50 de secunde
  • Frecventa vibratiilor acestui aparat variaza intre 400 – 1000HZ,+/- 500 HZ
  • 1250 MP vor fi acoperiti de aparat
  • Aparatul functioneaza pe baterii de dimensiune Mono (D)
  • Dupa ce ati folosit aparatul 4-5 saptamani va trebui sa ii schimbati pozitia pentru a va asigura ca veti scapa definitiv de micii daunatori.
  • Emisia aparatului este atat pe perioada de noapte cat si pe perioada de zi

 

Cum va dati seama de prezenta cartitelor in gradina dvs?

  • Gasiti un tunel activ. Daca va veti sapa de curtea, va trebui sa aflati ce tuneluri utilizeaza acesti daunatori.
  • Acoperiti cel mai apropiat tunel pentru dvs. si asteptati o zi sau doua sa observati daca exista altele. In cazul in care un tunel a fost descoperit, atunci exista o sansa buna ca micul daunator sa foloseasca acel tunel in mod activ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here