Ce asteptari sa ai de la un service centrale termice?

0
1403
service centrale termice

O data cu hotararea de a iti monta o centrala termica in locuinta, trebuie sa iei in considerare faptul ca vei avea nevoie de un service care sa se ocupe de mentenanta, defectiuni sau orice probleme apar legat de centrala termica sau chiar daca nu sunt probleme, pentru siguranta ta este bine sa se faca o verificare tehnica periodica a centralei. Mentenanta este important sa fie facuta de personal autorizat pentru a nu exista riscul unor consecinte nefericite sau defectiuni grave.

Trebuie sa ai grija ca personalul de la service-ul centrale termice sa fie unul cu experienta, sa fie instruit si autorizat ISCIR. Instalarea si intretinerea centralelor nu poate fi facuta decat de persoane autorizate.

Prin intermediul reviziilor si a verificarii tehnice, facute de catre personal autorizat, ai siguranta ca centrala va functiona la randament maxim si nu vor aparea situatii de consum ridicat de gaz, ca piesele nu se vor uza prematur si vei remedia la timp problemele minore, evitand costurile semnificative.

habitatserv

Daca in momentul montarii vei lua decizia de a incheia un contract cu service-ul care se ocupa de montarea centralei termice, acesta va garanta ca vei avea prioritate in cazul aparitiei unor probleme si de asemenea vei primi discount-uri pentru diferitele servicii oferite.

Printre serviciile ce trebuie oferite de catre un service centrale termice, trebuie sa specific:
– verificarea tehnica periodica a centralelor
– instalarea, montarea, repararea si intretinerea centralelor termice
– revizia periodica a centralelor
– spalarea chimica a centralelor termice
– montarea de automatizari si termostate
– consultanta tehnica si proiectarea instalatiilor
– supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor

Conform legilor, utilizatorii centralelor consumatoare de combustibil sunt obligati sa isi verifice aparatele cel putin o data la 2 ani, deoarece verificarea tehnica periodica are o importanta extrema pentru functionarea corecta si sigura a centralei termice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here