Instalatii electrice pentru casa dumneavoastra

0
113

Aveti nevoie de o firma profesionista si de incredere care sa va poata consulta cu privire la instalatia electrica a noii dumneavoastra case? Noi va putem sfatui cu privire la ceea ce aveti nevoie cand doriti sa schimbati instalatiile electrice din casa.

Cat de importanta este o instalatie electrica si cand e momentul ideal pentru a o schimba?

Instalatia electrica este demodata si nu mai poate face fata consumului pe care il face o aparatura de ultima generatie. Fie ca se face referinta la gadget-urile precum laptop-urile si televizoarele sau la electrocasnicele voluminoase, toate acestea au acum anumite cerinte cand este vorba de cantitea de curent electric consumat. Iar daca locuiti intr-un apartament sau intr-o casa ce are nevoie de o reconditionare, aceasta instalatie trebuie schimbata.

In momentul in care o veti inlocui, trebuie insa sa o dezactivati pe cea veche. Cu toate acestea, nu este obligatoriu ca noua retea electrica sa urmeze traseul initial. Eliminarea circuitelor  vechi din perete este un cost in plus, nejustificat din partea dumneavoastra si din acest motiv le veti putea lasa acolo, fara a va asuma vreun risc.

La cine puteti apela?

Nu numai in Bucuresti, dar si in celelalte orase din tara gasiti firme si companii care presteaza servicii de consultare individuala. Aceste persoane sunt autorizate si au experienta suficienta cat sa va poata configura un nou traseu pentru instalatiile electrice din casa. Noul proiect va depinde de aparatele deja existente ce trebuie conectate cat si de cele noi care vor urma.

Foarte important este ca, in momentul in care apelati la orice companie care asigura servicii din acest profil, sa verificati daca ele sunt autorizate prin ANRE, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.

La ce costuri se va ajunge?

Aceste costuri au foarte multe variabile de care depind. In primul rand, este importanta suprafata garsonierei, apartamentului sau a locuintei in care doriti sa faceti aceasta schimbare. In al doilea rand, timpul de executie care se va prelungi in functie de disponibilitatea companiei la care apelati. Pretul final va fi decis si de materialele pentru care se vor folosi si complexitatea cerintei.

Principalele obiecte ce vor trebui inlocuite sunt prizele si prelungitoarele din ceramica, in locul celor de plastic. Este recomandat sa se investeasca o suma mai mare de bani pe aceste accesorii de o calitate inalta, in locul celor de calitate indoielnica.

Respectati sfaturile in ceea ce priveste siguranta functionarii noii instalatii electrice din casa, pentru a avea la final o investitie benefica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here