Un zambet mai frumos in doar cateva minute

0
105

Un zambet mai frumos in doar cateva minute

 

O persoana poate cuceri o alta persoana doar cu un simplu zambet. Aceasta regula se aplica mai mult in cazul fetelor, insa nici baietii nu stau mai rau la acest capitol. Suna ca inceputul unei povesti de dragoste ca in filme, insa realitatea nu este mereu asa. Pentru a avea dinti albi si frumosi este nevoie de multa atentie si mult efort.

In primul rand, depinde cum avem fiecare dintre noi dintii. Eu personal m-am confruntat mereu cu carii si alte probleme frecvente in timp ce alti prieteni ai mei au avut dinti foarte sanatosi. In consecinta, am fost nevoit sa merg destul de des la o clinica de stomatologie. Am descoperit ca pentru a avea in permanenta dintii cat mai albi este nevoie de tratamente de detartraj. Acestea dureaza foarte putin, nu implica durere si utilizarea de anestezie.

De cele mai bune si mai placute detartraje am avut parte la Cris Smile, unde am mers ori de cate ori am avut ocazia sa fiu prin Bucuresti. La aceasta clinica as merge de placere orice problema as avea, pentru ca stiu ca aici sunt pe maini bune si am parte de cele mai bune si mai moderne servicii. Iar preturile sunt pe cat se poate de bune. Probabil ca mult prea bune comparativ cu grija pe care le-o ofera medicii de aici tuturor clientilor lor. Insa exact aceste aspecte i-au adus in topul celor mai bune clinici din capitala. Dotari moderne, medici cu experienta, servicii de calitate, lucuri pe care orice persoana le doreste atunci cand apeleaza la o astfel de clinica, si nu doar de stomatologie.

Printre cele mai diversificate oferte se gasesc si cele pentru aparate dentare, in mare parte fixe. Acestea pot fi de mai multe feluri iar clientul isi poate alege ce vrea sau ceea ce ii recomanda doctorul. Un aparat dentar are preturi diferite de la un model la altul si este ales in cele mai multe situatii si in functie de cat de sesibili sunt dintii persoanei care urmeaza sa il poarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here